Viessmann Vitopend 100 chybová hláška F4

Dobrý deň, Mám kotol Viessmann Vitopend 100, ktorý hlási chybu F4 v rozlične dlhých časových intervaloch po spustení kotla. Po zapnutí kotol nabehne, horáky horia, všetko funguje ako má. Po cca týždni sa kotol vypne a hlási F4. Opakovane ho po niekoľkých hodinách zapnem a kotol nabehne. Toto sa opakuje niekoľkokrát do mesiaca už tretí rok. Viete mi poradiť, v čom by mohol byť problém? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@lars71 problem je v tvojej lenivosti. Zdvihnem telefon, objednam si navstevu servisu a nie 3 roky ignorujem problem a ignorujem pravidelny servis kotla.. Jedina vyukova metoda pre podobnych "resetovacov" je ze raz to uz nepomoze (idealne na vianoce) a potom vyvolavaju.... neexistuje nic lepsie ako odchov na studeno :). zoznam veci ktore sa maju kontrolovat ti tu pisat nebudem, kotol je VTZ a je toho vela. na 99% aj tak nemas vybavu...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@lars71 problem je v tvojej lenivosti. Zdvihnem t…
@mgx Ďakujem za odpoveď. Kotol je pravidelne servisovaný technikom od Viessmannu. Presne tento spôsob resetovania mi poradil servisný technik, ktorý pri pravidelnej obhliadke, aj pri výpadkoch, nič nenašiel. Preto som sa obrátil na toto fórum.
Odpovedať
Profilova fotka
@lars71 najdite si ineho servisaka. Ak neviete akeho zdvihnite telefon a zavolajte na centralu Viessmanu a nechajte si poradit (v BA su minimalne 3ja vyborni technici). Pripadne sa dohodnite s G.Krivnakom= PROHEATING SERVIS s.r.o. https://www.modrastrecha.sk/forum/kur...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?