Odpoveď na príspevok od islk:
@eagleowl Good luck ked chces zrovnavat SDKacko… @islk A jemu povedal: „Vstaň a choď, tvoja viera ťa uzdravila.“ 😂Odpoveď na príspevok od islk:
@megdesign nepis mi tu veci, ktorym prt rozumie… @islk tipujem, ze mas novostavbu, ktora je stara 1-2 roky, preto si pomyleny, ze rekuperacia fici kvalitne tvoje kvalitne omietky funguju - "reguluju"a ty mas idealnu vlhkost. Tento efekt sa vytrati za 2-3 roky, ked ti vetranie vytaha vlhkost. Potom objavis koleso a budes riesit taku vlhkost ako mam ja, @megdesign a ini.. tak sa priprav na dlhodoby priemer cca 30%RH.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@islk tipujem, ze mas novostavbu, ktora je stara … @rapidek ja sa nebranim, mozno mas aj pravdu, v dome zacinam byvat 3.rok, uvidime ako bude dalsi rok.Odpoveď na príspevok od islk:
@rapidek ja sa nebranim, mozno mas aj pravdu, v… @islk ale branis, lebo tu splietaš o super ultra skvelých omietkach, ktoré ti regulujú vlhkosť. Ja som mal tiež prvé tri roky vlhkosť cez 50% RH. Bývame šiesty rok, stavba vyschla a aktuálne som v priemere na 30%RH... Samozrejme takéto porovnávanie je o hovne, lebo veľa závisí od návykov rodiny. Ty keď sušíš prádlo v obývačke na sušiaku vs. ja keď suším v sušičke (event. vonku), alebo stačí, keď máš v dome dve akváriá, alebo keď sa varí denne, .... Je tam X premenných. Preto som písal, že netušís o čom píšeš....Odpoveď na príspevok od megdesign:
@islk ale branis, lebo tu splietaš o super ultra … @megdesign nemal si ju nechat vyschnut :)Odpoveď na príspevok od islk:
@megdesign nemal si ju nechat vyschnut :) @islk s tebou je to za ťažko. 😃 Pochopíš neskôr. Alebo možno aj nie.....Odpoveď na príspevok od islk:
@megdesign nemal si ju nechat vyschnut :) @islk a ty svoju stavbu nebudes mat vyschnutu? mam to chapat aj tak, ze mas v zalohe pripravene pre nas prekvapenie? Napr, ze si nepolozil hydoizolaciu? :DOdpoveď na príspevok od rapidek:
@islk a ty svoju stavbu nebudes mat vyschnutu? ma… @rapidek nie nie, dom som poctivo zmakol :-)