Odpoveď na príspevok od cukrik25:
Skusal si prehodiť hlavice Q1 a Q2? @cukrik25 ano, aj som ich kompled odmontoval, aby som videl ten kolicek, ide stlacit ... ked je ventil odmontovany malo by to byt uplne otvorene .. a stale nic ...Odpoveď na príspevok od portianko:
@cukrik25 ano, aj som ich kompled odmontoval, aby… @portianko prietokomer mas niekde?Odpoveď na príspevok od cukrik25:
@portianko prietokomer mas niekde? @cukrik25 ani som nevedel že niečo také existuje ;) aspoň viem čo skúsiť pozhňať ...Odpoveď na príspevok od portianko:
Zdravim, idem si po napady, kym to rozoberiem :) … @portianko Ostalo zalepené sedlo termostatického ventíla. (všetko si nafotil, ale najpodstatnejšiu vec, nie)Odpoveď na príspevok od portianko:
@cukrik25 ani som nevedel že niečo také existuje … @portianko no vacsinou je to sucast rozvadzaca, na privodoch su prietokomery a na spiatocke ventily, tam hned vidis vocogouOdpoveď na príspevok od petersd:
@portianko Ostalo zalepené sedlo termostatického … @petersd co presne myslis ? ked dam dole el.mag ventil, pon nim ten kolicek ide stacit a teda hybe sa hore / dole .. alebo myslis nieco ine ?Odpoveď na príspevok od cukrik25:
@portianko no vacsinou je to sucast rozvadzaca, n… @cukrik25 to bohuzial nemam ...Odpoveď na príspevok od portianko:
@petersd co presne myslis ? ked dam dole el.mag v… @portianko Daj dole termostatickú hlavicu (lebo predpokladám, že ju máš) a toto isté urob na radiatoreOdpoveď na príspevok od petersd:
@portianko Daj dole termostatickú hlavicu (lebo … @petersd pise to hned v prvom prispevkuOdpoveď na príspevok od petersd:
@portianko Daj dole termostatickú hlavicu (lebo … @petersd oboje bolo dole a nič :( na fotke je vidno že na radiátore ani nič nebolo (nikdy), na rozvádzačov som samozrejme skúsil dať ventil dole, nepomohlo :(Odpoveď na príspevok od jan45:
zavrieť všetky ostatné radiatory ak je možnosť na… @jan45 to je konečne rada, čo by mohla pomôcť.. prefúknúť potrubie tlakovou vodou... veľmi dobrý nápad..Odpoveď na príspevok od jan45:
zavrieť všetky ostatné radiatory ak je možnosť na… @jan45 dakuem za rady .. skusil som vsetky zavriet pustit iba ten vadny, cerpadlo kotla to nepretlacilo, a nechcel som to nejako dlho nechat bezat aby som neposkodil kotol... nepomohlo s tou tlakovou vodou ... kde to mam napojit ? na tej rozvodnici odpajat vedenie co ide k radiatoru (2, 6) ? alebo odpajat celu rozvodnicu (1,5) ? , slo by to cez odvzdusnovaky, neviem ako su vnutri stavane, ale existujuci zavit priam laka k vyuzitiu ? ( 3 a 4 ),Odpoveď na príspevok od milan209209:
mne sa raz stalo že rúrka 3/8 bola takým kalom úp… @milan209209 vymontoval som vlozku aj na radiatore aj na rozvadzaci, obe priechodzie, trosku spinave, ocistil som ale nic zasadne sa nestalo .. stale nefunguje. uz mi asi ozaj ostava len ta tlakova voda, cez tie odvzdusnovany to pojde ako vravi toki1 ? , (zhadzovanie radiatora je az ta najposlednejsia moznost do ktorej sa mi moc nechce, to je vela vody a aj tak, budem mat problem tam pripojit nejaky dovu z vodovodu ... ),Odpoveď na príspevok od portianko:
@milan209209 vymontoval som vlozku aj na radiator… @portianko Tak to som zvedavý, kde bude problém.Odpoveď na príspevok od portianko:
snad som vsetko spravil tak ako treba, par krat s… @portianko tak sprav to iste a odpoj hcko pod radiatorom, zbadas ci ide o ruru alebo radiator... Edit: len teda vytecie radiatorOdpoveď na príspevok od cukrik25:
@portianko tak sprav to iste a odpoj hcko pod rad… @cukrik25 "Edit: len teda vytecie radiator" ... toto som fakt nechcel, dnes to uz nedam, manzelka ma zastavila, vraj lepsie ked nejde jeden nez by sa malo "nieco pokazit" a prestanu ist vsetky :)Odpoveď na príspevok od portianko:
@cukrik25 "Edit: len teda vytecie radiator" ... t… @portianko idealna akcia tyzden pred vianocami :)Odpoveď na príspevok od portianko:
@jan45 dakuem za rady .. skusil som vsetky zavr… @portianko pises, ze nemas prietokomery, ale z nejakeho dovodu si zabielil miesto na rozdelovaci, kde byvaju... Ivar robi tieto rozdelovace (tiez ich mam), len s prietokomermi alebo s reg. srobeniami. Oboje sa da zavriet alebo nastavit...Odpoveď na príspevok od minoo:
@portianko pises, ze nemas prietokomery, ale z ne… @minoo zabielil som aby neboli zbytocne komentare o zapojeni elektriky, ludia radi kritizuju :)Odpoveď na príspevok od portianko:
snad som vsetko spravil tak ako treba, par krat s… @portianko Ale už som vyššie písal, že "striekanie vody" z odvzdušňovacieho ventílčeka nič nepreukazuje. Teda vraví Ti napr. iba to, že nejaký tlak vody sa dostal do radiátora - ale napr. po spiatočke. Mal si už otvorený prívodný termostatický ventil ?.... Daj dole hlavicu a vyšrubuj oriešok/srdce. V samotnom radiatore chyba nebude, v ňom problém nehľadaj.Odpoveď na príspevok od portianko:
@minoo zabielil som aby neboli zbytocne komentare… @portianko no a tam kde zlozis tu ciapocku tak strcis imbus 5-ku a tocis. Skusil by som uplne otvorit