Odpoveď na príspevok od mesiac1:
Ahojte, Poprosil by som o radu ohľadne vnútorného… @mesiac1 máme ho už 4tý rok a je super. Dá sa aj na 0.1 aj na 0.5 nastaviťOdpoveď na príspevok od mesiac1:
Ahojte, Poprosil by som o radu ohľadne vnútorného… @mesiac1 ... nakoniec pravdepodobne prideš aj tak na to, že Ti bude stačiť jednoduchý bezdrôtový ON/OFF termostat za 30 €, bez akéhokoľvek (komplikovaného) programovania a ovládania. 😁Odpoveď na príspevok od mgx:
skor by som povedal ze treba vymenit 10 kondenzat… @mgx Nemyslím. Keď múdre hlavy vymysleli na autá systém ŠTART-STOP, prepočítali, a že sa to vraj oplatí,... tak podobný princíp sa musí oplatiť aj na kotly.Odpoveď na príspevok od wagen:
@mesiac1 máme ho už 4tý rok a je super. Dá sa aj … @wagen ďakujem.má aj nejaké nevýhody?Odpoveď na príspevok od mgx:
skor by som povedal ze treba vymenit 10 kondenzat… @mgx ďakujem pekne za info.musim nájsť niekoho, kto sa špecializuje na takéto opravy a zistit ,čo by stála oprava.Odpoveď na príspevok od mgx:
@mesiac skus MIH Servis trstena, pripadne niekoho… @mgx ďakujemOdpoveď na príspevok od mgx:
@mesiac skus MIH Servis trstena, pripadne niekoho… @mgx Tak aký z tých lacnejších (hoc aj z Aliexpresu) by si doporučil ku KK, Ty ?Odpoveď na príspevok od mgx:
@petersd dolezite vediet, aky KK mas. Kazdy ma in… @mgx Mám Vailanta...