Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
ako sa da potiahnut "zly kabel", ved natiahnem 5x… @shadowmilan ako chces otocit rurky, ked idu z kraja jednotky? Maximalne ich mozes skusit v tom malom priestore ohnut o 180° a dufat, ze nezalomis... Ked len ides von dierou v stene, to je iny pripad...Odpoveď na príspevok od fugas20:
Keby si nebýval ďaleko urobil by som ti predpripr… @fugas20 ďakujem, ale Trebišov je ozaj ďaleko:)Odpoveď na príspevok od minoo:
@shadowmilan ako chces otocit rurky, ked idu z kr… @minoo tak som myslel, da sa to, ale ako som pisal, je to piplacka potom ... idealne je dat tie rurky a kable z povaly v kg chranicke 50ke zasekanej ... potom stym vie clovek trocha neskor pohnut aspon ... ale zas, zalezi ako a kedy sa stym zacalo pocitat :DOdpoveď na príspevok od shadowmilan:
@minoo tak som myslel, da sa to, ale ako som pisa… @shadowmilan je jedno odkial ich do podomietkoveho boxu dostanes z prava, vzdy ich budes musiet ohnut neprimerane malym polomerom, alebo spekulovat nejake kolienka, ktore ani nvm ci existuju... Ako keby bola raketova veda v pripade potreby obist box a doviest ich tam zlava...Odpoveď na príspevok od st89:
Máte niekto skúsenosť s bezprievanovou klímou? Je… @st89 Áno, ten efekt tam je. Ale zároveň nemôžeš očakávať jej výkon. Vzduch má pomerne malú tepelnú kapacitu, takže je to tiež o jeho objeme.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@st89 Áno, ten efekt tam je. Ale zároveň nemôžeš… @frantisekca ze nemôžem očakávať jej výkon myslíš všeobecne o klimach alebo o tejto konkrétne bezprievanovej?