Odpoveď na príspevok od dusan72:
@megdesign Je uplne jedno,co si myslis.Hlavne si … @dusan72 Dušan, funkcia poistného ventila je zachovaná. Ak by mal byť zapojený tak, ako bol vymyslený, bol by zapojený do prívodného potrubia SV bojlera a ak by v ňom zostala spätná klapka, tak aj v smere šípky. V tomto prípade, s demontovanou klapkou, je pripojený ako rohový poistný ventil. A na voľný vývod je pripojená expanzka....Odpoveď na príspevok od dusan72:
@megdesign Je uplne jedno,co si myslis.Hlavne si … @dusan72 a teraz mám akože spraviť čo? Je to funkčné? Je. Čo teba zaujíma kde som ja ten ventil namontoval? A keby si nebol debil, tak si normálne tu fotku stiahneš, nemusíš nič fotiť....Odpoveď na príspevok od dedo758:
@dusan72 Dušan, funkcia poistného ventila je zach… @dedo758 on tomu nepochopí, nechaj tak...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@dusan72 a teraz mám akože spraviť čo? Je to funk… @megdesign Ale kluuud.Ako si urobil,tak máš.Len neviem,co taviedlo ltomu ,zapajat to takto.A ako som uz písal,dúfam ze medzi poistnym ventilom a bojlerom nemas ziadny uzatvarací ventil l.Lebo to je vyslovene zakázane.Ty vseumelec pripecenyOdpoveď na príspevok od dedo758:
@dusan72 Dušan, funkcia poistného ventila je zach… @dedo758 Vies,lenze stale nepotvrdil,ze tu klapku vybral.Odpoveď na príspevok od dedo758:
@dusan72 Dušan, funkcia poistného ventila je zach… @dedo758 A este teda nechapem,preco ho nezapojil tak,ako sastandardne zapojit ma,ale musí vymýslat sprostosti.Odpoveď na príspevok od dusan72:
@megdesign Ale kluuud.Ako si urobil,tak máš.Len n… @dusan72 vieš čo? Ešte dnes ho idem rýchlo prehodiť, aby si ty bol spokojný a aby bol namontovaný podľa teba. Viedla ma k tomu predtucha asi 7 rokov dozadu, že sa niekedy v budúcnosti určite ozve nejaký šašo, ktorému to bude vadiť, tak reku mu dám zámienku na nejaký ten flame na fore....Odpoveď na príspevok od megdesign:
@dusan72 vieš čo? Ešte dnes ho idem rýchlo prehod… @megdesign Nie,pod to radsej aj mne podla teba prerobit.A klapku si vybral?😀Odpoveď na príspevok od dusan72:
@megdesign Nie,pod to radsej aj mne podla teba pr… @dusan72 šašo, tak ti to poviem polopate, lebo evidentne si vypadol pôrodníkovi z rúk.... Áno, vybral. Pred siedmimi rokmi. Preto je aj jedno, akým smerom je šípka na tele PV. A prehoď si to sám, hádam zvládneš. Odfotené, ako to má byť, už máš si písal.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@dusan72 šašo, tak ti to poviem polopate, lebo ev… @megdesign No vidis moták.Stacilo to povedat hned.Ale preco si ho nezapojil ako odporuca vyrobca zostane zahadou.A sak aj sveter naruby oblecený hreje....Odpoveď na príspevok od dusan72:
@megdesign No vidis moták.Stacilo to povedat hned… @dusan72 už som ti to práveže napísal, prečo som ho zapojil tak ako som ho zapojil. Len musíš čítať Duško....Odpoveď na príspevok od adambala:
Prišiel vodár, vymenil poistný ventil a zrušil to… @adambala Konečne to máš tak, ako to má byť - a aj bez výbuchu 😁. Len si aj napriek všetkému, nemusel konkrétne menovať toho pôvodného majstra. Nepatrí sa to.