Poistný ventil k bojleru - zapojenie odtoku do slučky

Zobraz úvodný príspevok
Chcel by som sa opýtať, či je povolené zapojenie odvodoveho výstupu späť do prívodu studenej vody pred poistný ventil, čize do akejsi slučky - viď foto. Ďakujem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dusan72:

@megdesign Je uplne jedno,co si myslis.Hlavne si …
@dusan72 Dušan, funkcia poistného ventila je zachovaná. Ak by mal byť zapojený tak, ako bol vymyslený, bol by zapojený do prívodného potrubia SV bojlera a ak by v ňom zostala spätná klapka, tak aj v smere šípky. V tomto prípade, s demontovanou klapkou, je pripojený ako rohový poistný ventil. A na voľný vývod je pripojená expanzka....
Odpovedať

@megdesign Je uplne jedno,co si myslis.Hlavne si …
@dusan72 a teraz mám akože spraviť čo? Je to funkčné? Je. Čo teba zaujíma kde som ja ten ventil namontoval? A keby si nebol debil, tak si normálne tu fotku stiahneš, nemusíš nič fotiť....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedo758:

@dusan72 Dušan, funkcia poistného ventila je zach…
@dedo758 on tomu nepochopí, nechaj tak...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@dusan72 a teraz mám akože spraviť čo? Je to funk…
@megdesign Ale kluuud.Ako si urobil,tak máš.Len neviem,co taviedlo ltomu ,zapajat to takto.A ako som uz písal,dúfam ze medzi poistnym ventilom a bojlerom nemas ziadny uzatvarací ventil l.Lebo to je vyslovene zakázane.Ty vseumelec pripeceny
Odpovedať

@dedo758 Vies,lenze stale nepotvrdil,ze tu klapku vybral.
Odpovedať

@dedo758 A este teda nechapem,preco ho nezapojil tak,ako sastandardne zapojit ma,ale musí vymýslat sprostosti.
Odpovedať

@megdesign Ale kluuud.Ako si urobil,tak máš.Len n…
@dusan72 vieš čo? Ešte dnes ho idem rýchlo prehodiť, aby si ty bol spokojný a aby bol namontovaný podľa teba. Viedla ma k tomu predtucha asi 7 rokov dozadu, že sa niekedy v budúcnosti určite ozve nejaký šašo, ktorému to bude vadiť, tak reku mu dám zámienku na nejaký ten flame na fore....
Odpovedať

@dusan72 vieš čo? Ešte dnes ho idem rýchlo prehod…
@megdesign Nie,pod to radsej aj mne podla teba prerobit.A klapku si vybral?😀
Odpovedať

@megdesign Nie,pod to radsej aj mne podla teba pr…
@dusan72 šašo, tak ti to poviem polopate, lebo evidentne si vypadol pôrodníkovi z rúk.... Áno, vybral. Pred siedmimi rokmi. Preto je aj jedno, akým smerom je šípka na tele PV. A prehoď si to sám, hádam zvládneš. Odfotené, ako to má byť, už máš si písal.
Odpovedať

@dusan72 šašo, tak ti to poviem polopate, lebo ev…
@megdesign No vidis moták.Stacilo to povedat hned.Ale preco si ho nezapojil ako odporuca vyrobca zostane zahadou.A sak aj sveter naruby oblecený hreje....
Odpovedať

@megdesign No vidis moták.Stacilo to povedat hned…
@dusan72 už som ti to práveže napísal, prečo som ho zapojil tak ako som ho zapojil. Len musíš čítať Duško....
Odpovedať
Prišiel vodár, vymenil poistný ventil a zrušil to zapojenie v slučke do prívodu vody. Namiesto toho dal priesvitnú hadičku, ktorú napojil cez stenu do jadra na hlavnú odpadovú rúru. Aj on povedal, že to zapojenie, ktoré robil p. Lackovič bolo nebezpečné a vraj nič také ešte nevidel. Pre úplnosť pripájam fotku pred a po. Ešte raz vďaka za príspevky.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od adambala:

Prišiel vodár, vymenil poistný ventil a zrušil to…
@adambala Konečne to máš tak, ako to má byť - a aj bez výbuchu 😁. Len si aj napriek všetkému, nemusel konkrétne menovať toho pôvodného majstra. Nepatrí sa to.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?