Plynový kotol - voda

Zdravím , chcem sa spýtať či niekto nevie prečo začala tiecť voda z plynového kotla . Mali sme ho vypnutý pretože nám leptali trubku na teplu vodu , akonáhle sme zapli kotol stále tečie voda , nevie niekto z akého dôvodu ? Dakujem za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
@d_polacka a odkiaľ vyteká? Foto by pomohlo
Odpovedať
Odporucam www.jasnovidkalaura.sk mne tak kvapkalo z bojlera, nakoniec to bol pretlakovy ventil. Daj lepsie informacie a fotky odkial je voda. Vestecka gula mi napoveda, ze to bude kondenz
Odpovedať
Uz to ze to leptaly znie dobre... Majster sa z domu pusta ked vsetko hra... vsak ich volajte naspat, Ja nerozumiem preco pisete na MS ked to niekto pred chvilou robil, ste nezaplatili? :)
Odpovedať
@dzamino to ma podrz, ten link fungoval, ja ze si robis kozy :)
Odpovedať
@petermu majster robil kúrenie a nie plynový kotol , keby ste lepšie čítal 😉
Odpovedať
@dzamino vôbec ste mi týmto trápnym a ubohym komentárom nepomohli 👏 ale kľudne sa bavte ale určite nie na moju adresu pán D 🤦‍♀️
Odpovedať
Profilova fotka
@d_polacka Pan poliacik321 Vám dal jednoduchu otázku, skuste na nu odpovedat. Tecie voda v kotli alebo niekde inde ?
Odpovedať
@d_polacka trubku na teplu vodu znamena kurenie? Ste analfabet, ja tu koncim...
Odpovedať
Zavolajte servisného technika..
Odpovedať
@d_polacka ubohy je popis vasho problemu s ktorym by mala naozaj problem aj ta najlepsia vestica. Chodim sem pre rady, a ked viem poradit, tak to rad urobim. Ale vytacaju ma namysleni a slaboduchi ludia, ktori ocakavaju zazracne odpovede na neuplne otazky, bez poriadneho popisu, bez fotografie...odkial tecie voda...z trubky, este aby ste sa aj urazila
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Aj mne vyteká la voda z plynového kotla. Vždy keď napúšťal vodu a zohrieval.Bol tu opravár dotiahol skrutku na tycke vodovodnej. Ze bude ôk. No stále tiekla. Až keď som sa dlhšie sprchovala, začala tiecť studená voda, kotol zapol a v tiekla voda a nabehli F3. Tak som vypla kotol. Pozerala som kadiaľ tečie. Od spodnú kotla je taky umelý čierny dzindzik, neviem ako sa to vola. Odtiaľ tiekla. Budem znova volať opravára. Neviete čo to môže byť? Ďakujem za odpoveď.
Odpovedať
Vyteka mi kondenz z kotla. Priamo jak je ta odtokova vanicka sa to cas os casu uocha a potom voda tecie do utrob kotla
Odpovedať
Profilova fotka
@neznamec vacsinou zanedbany servis. preverit odtok kondenzatu, rozobrt a vycistit sifon, vymennik. Ale moze byt aj prasknuty plastovy diel, vselico sa stava. Servisak!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?