Krbová vložka

Zdravím, s akou krbovou vložkou ste spokojný (značka, poprípade konkretny model)? Hľadám rohovú vložku za rozumnú cenu. Krb bude slúžiť iba na občasné, dajme tomu víkendové kúrenie bez prepojenia na teplovodne kurenie. Primárny zdroj kúrenia v novostavbe je TČ.
Odpovedať
Toto riesim aj ja, tiež zháňam nejakú krbovu vložku rohovú, nie moc veľkú, nie moc výkonnú nakolko sa jedna o nizkoenergeticky dom, a v prípade pálenia v krbe sa tam nechcem uvariť. Dostal som odporúčania na Kobok , ale ako pozerám, tie su cenovo trocha cez môj rozpocet
Odpovedať
Nvm ci si to chcete sami robit, ale ja som bral pred rokmi vsetko tu (s romotop vlozkou): stavba-krbu-svojpomocne.sk a bolo to cenovo ok... A nie len cenovo...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

Nvm ci si to chcete sami robit, ale ja som bral p…
@minoo pozeral som to, mam pocit ze aktuálne tam maju zastavené nejaké veci skrz vysoky dopyt
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od aen:

Toto riesim aj ja, tiež zháňam nejakú krbovu vlož…
@aen ru by som skôr odporúčal nejaké akmulačné riešenie, kde je nábeh pomalý a tiež vyžarovanie pomalé a dlhodobé.. Neprekúriš tak rýchlo miestnosť.. Aj relatívne malé krbové kachle sa vedia dosť rozpáliť.. Preto je skôr vhodnejšia pec s akmulačnou schopnosťou a pomalým vyžarovaním, než kachle. Hlavne pri nízkoenergetických stavbách..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od aen:

@minoo pozeral som to, mam pocit ze aktuálne tam …
@aen mrkol som tam a normalne sa da objednavat a maju veci skladom... Neviem ako myslis to ze "mas pocit"...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od didinka32:

Zdravím, s akou krbovou vložkou ste spokojný (zna…
@didinka32 mame túto z MM PL, 2 roky dozadu tiez vo februari na nu dali zlavu a stala v prepocte 500 euro, plus som z MM objednavala aj rohove vyduchy a specialny kus na privod vzduchu z exterieru, hranate rozvody dod podlahy na privod vzduchu, sme spokojni a pouzivame 3-4x do tyzdna teraz v zime Samotne izolacne dosky, penetrak a lepidlo som tiez objednala zo stavbakrbusvojpomocne.sk https://www.merkurymarket.sk/vrobok/k...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od didinka32:

Zdravím, s akou krbovou vložkou ste spokojný (zna…
@didinka32 svagor má tuto značku Kratki už 4-ty rok, tiez kuria v novostavbe aj ked maju TC viacKrat do tyzdna ked su velke mrazy, a su tiez spokojni https://allegro.sk/ponuka/liatinovy-k...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

@aen mrkol som tam a normalne sa da objednavat a …
@minoo keď som pozeral pred par dnami možnosť návrhu krbu tak mi dalo ze su vyťažený
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?