Odpoveď na príspevok od samotiaz:
Máme kotol Viadrus na samotiaž a už nám dochádza,… @samotiaz Sak daj do guuuglu "nahrada za viadrus" Vymeníš,kúriš dalej.Odpoveď na príspevok od samotiaz:
Prosím existuje ešte možnosť mať kotol na samotia… @samotiaz Riešil som niečo podobné pred vyše rokom. Z takých "našich" overenych výrobcov som ešte našiel stacionárny model vhodný na samotiaž u len v Čechách, tuším Destila to bola. Na SK už nikde nič. Ináč poviem Ti tak, pozeraj na priemer výstupu na kotli. Ak bude mať výstup min. 1" a viac, tak zvládne samotiaž.Odpoveď na príspevok od samotiaz:
Máme kotol Viadrus na samotiaž a už nám dochádza,… @samotiaz skuste maga via je to nahrada za viadrus vyvody sedia len je plechovy https://magasro.sk/viad-nahrada-za-vi...Odpoveď na príspevok od kamil_dlhos:
@samotiaz skuste maga via je to nahrada za viadr… @kamil_dlhos Mňa osobne by fakt zaujímala pravdivosť ich tvrdenia, že "o 40% nižšia spotreba ako v liatinovom kotle". Toto pochybujemOdpoveď na príspevok od petersd:
@kamil_dlhos Mňa osobne by fakt zaujímala pravdiv… @petersd tiež si myslím že to bude tak reklama, samotný skelet môže byť jedno i druhé ale každý by mal mať ohnisko napr šamot, keramika, účinnosť záleží najviac od rozvodu vzduchu na horenie aby sa dosiahla čo najvyššia teplota, spaľovať optimálnym výkonom a teplo ukladať do nádržeOdpoveď na príspevok od duzu:
@petersd tiež si myslím že to bude tak reklama, s… @duzu A možno že im 40%-tná úspora "vyšla" iba kvôli tomu, aby dostali v skušobni A-test a mohli ho uviesť na náš "zelený európsky trh" 😉 .Odpoveď na príspevok od petersd:
@kamil_dlhos Mňa osobne by fakt zaujímala pravdiv… @petersd to aj ja ale bavime sa o nahrade nie o spotrebe.Odpoveď na príspevok od tobey:
Áno, kotol na samotiaž (prirodzený obeh) je stále… @tobey Otazka znela,či sa taký kotol ešte dá kúpiť,nie ako funguje.