Odpoveď na príspevok od toky1:
No neviem, ak vezmete klimu overeného výrobcu od … @toky1 to je pravda, pozeral som na tej stranke klimy rozne ze s montazou, to vychadzalo ale dost vysoko alebo rovnako ako inde klima a montaz ...Odpoveď na príspevok od lienocka_a:
Dobry den. Ma niekto klimatizaciu Naitec od Teplo… @lienocka_a "čo sa má pokaziť, sa aj pokazí " , otázka znie , ako rýchlo sa to vie opraviť a kto to bude robiť... Výber klimatizácie je dobré zhodnotiť aj v zmysle využitia , celosezonne /príležitoostne , tak mne stačí aj VIVAX 3,5 kW...Odpoveď na príspevok od lienocka_a:
Dobry den. Ma niekto klimatizaciu Naitec od Teplo… @lienocka_a trosku predrazene a podla stitka co maju na stranke tak s parametrami sa podoba aux J smart, ktora s montazou stoji 800€ (aspon v okoli NZ) ak chcete model kvoli aktivnemu vetraniu tak Midea Gaia ma podobnu jednotkuOdpoveď na príspevok od lienocka_a:
Dobry den. Ma niekto klimatizaciu Naitec od Teplo… @lienocka_a druha vec, na co budete pouzivat klimu, na vykurovanie alebo len na chladenie.Odpoveď na príspevok od rudy1973:
@lienocka_a "čo sa má pokaziť, sa aj pokazí " , o… @rudy1973 Hej, doma mám dve Vivaxy R a v kanclíku jednu Vivax M a nemám výhrady. Teda až na to, že som musel riešiť externé meranie spotreby energie pretože v appke takú možnosť nemajú. Ináč úplná spokojnosť zatiaľ.Odpoveď na príspevok od lienocka_a:
Dakujem vsetkym. Pojdem teda do inej znacky este … @lienocka_a Ak chceš klimu vyslovene na chladenie tak Samsung Windfree je super v tom móde windfree. Necítiť pohyb vzduchu a hlučnosť je minimálna. Mal som ju nainštalovanú v spálni v paneláku - bežne som ju mal pustenú v noci a vôbec som o nej nevedel.Odpoveď na príspevok od lienocka_a:
Dakujem vsetkym. Pojdem teda do inej znacky este … @lienocka_a za tych 1500€ viete mat dve povedzme si. Na chladenie netreba ist do drahych . Za dva mesiace nonstop chladenie nam nasa Midea vychladila cely dom a zozrala 115kwh. Ako aj toky hovori windfree je tiez dobra hlavne necitit fukanie. Su aj ine znacky co maju tuto funkciu ale staci kupit taky ochranny stit.Odpoveď na príspevok od lienocka_a:
Dakujem vsetkym. Pojdem teda do inej znacky este … @lienocka_a odkiaľ ste?😁