Klimatizácia do bytu

Ahojte, máte niekto klimatizáciu Aux Freedom plus séria 3? Zvažujem jej kúpu, vyzerá za mňa dobre, len v mojom okolí ju nik nemá. 3,5 kw Ďakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ivetka_kamo:

Ahojte, máte niekto klimatizáciu Aux Freedom plu…
@ivetka_kamo pripadne akú odporúčate s cenou do 1000 e s montazou. Nebude žiadne trasovanie, iba skrz stenu.
Odpovedať

Ahojte, máte niekto klimatizáciu Aux Freedom plu…
@ivetka_kamo ja ju mam... Ale neviem, ci je horsia alebo lepsia, lebo inu na porovnanie nemam... Ale vie normalne chladit aj kurit a hlucnost tazko posudit, podla mna je ok na silent mode, ale dost pocutelna na vsetkom ostatnom... Ale pocut prudenie vzduchu, tomu sa mozno neda vyhnut... Ked bude teplejsie, o daky mesiac, budem montovat sinclair sky, ktora by mala mat lepsiu regulaciu ventilatora, a myslim, ze je rovnaka cenova kategoria ako aux... Aspon ja som ju kupil za rovnako...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

@ivetka_kamo ja ju mam... Ale neviem, ci je horsi…
@minoo okej, ďakujem a ta sinclair, to je asi lepšia značka, či? My ju mame na firme, ale ja som viac mimo ako v kancli, tak to ani neviem posúdiť a teda už niečo pamätá... Dnešné sú určite iné. Ponúkli mi Aux Freedom plus 3,5kw 12f3h za 840 aj s montazou, tak zvažujem, má veľa plusov
Odpovedať

@minoo okej, ďakujem a ta sinclair, to je asi lep…
@ivetka_kamo ja tie ceny s montazou nvm porovnat. Ja som minuly rok kupil aux za cca 450 a teraz za taku cenu sinclair... Keby nebola za taku cenu, kupujem znova aux... Pri tychto lowcost cinach nema podla mna znacka nejaky zasadny vyznam, lebo to vsetko montuju dve fabriky... Este co som na tej sinclair videl ako pozitivum, ze by sa malo dat vypnut pipanie. Aux pri kazdom povele pipne a neda sa to vypnut. Ale to su take detaily...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

@ivetka_kamo ja tie ceny s montazou nvm porovnat.…
@minoo ďakujem veľmi pekne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?