Odpoveď na príspevok od fero1821:
Ahojte, staviame a budeme mať v dome komín s otvo… @fero1821 zbytočne... Ked zakúriš v kachliach, necháš v jednej izbe otvorenú ventiláciu na okne. Kdekoľvek, na wécku, v kúpelni, alebo kuchyni. Toľko vzduchu si krbové kachle potiahnu aj cez okno.Odpoveď na príspevok od fero1821:
Ahojte, staviame a budeme mať v dome komín s otvo… @fero1821 osobne bych se na to bud uplne vykaslal a nebo udelal poradne. CPV muzete udelat i spolu s kominem (vramci kominoveho telesa), kdyz nechcete v desce. Je dobre mit napameti ze na 1kg dreva je potreba okolo 8m3 vzduchu a pokud mate rekuperaci tak bude problem. Pokud nebudete mit cpv tak to chces hlavne merak CO nez CO2... protoze muze dochazet k nedokonalemu spalovani.Odpoveď na príspevok od fero1821:
Ahojte, staviame a budeme mať v dome komín s otvo… @fero1821 ja pouzivam krbovu vlozku len obcasne, ale ked som staval, ani ma nenapadlo vykaslat sa na ext privod vzduchu. ved to stoji par eurokorun.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@fero1821 ja pouzivam krbovu vlozku len obcasne, … @rapidek Ja sa nechcem vykašlať na to. Ja sa skôr pýtam ako to spraviť , pretože tam bude klasicky podlaha, vinyl.Odpoveď na príspevok od fero1821:
@rapidek Ja sa nechcem vykašlať na to. Ja sa skôr… @fero1821 tak to sprav zapustene do steny/podlahy nieco na sposob floorboxu. na chalupe mam v mieste kachiel a ochranneho pasma parkety o 1cm nizsie a na nich 1cm hrube nekalene sklo ktore je zarovno so zvyskom podlahy v miestnosti. funguje to tak uz 13-14rokov