Odpoveď na príspevok od jamur:
@quintes to som teraz mierne v soku. takyto probl… @jamur zdravím preverovali ste to s tým predajcom ako funguje teda ten fancoil tiež zvažujem tc nibe a chladiť fancoilomOdpoveď na príspevok od donvaler:
@jamur zdravím preverovali ste to s tým predajcom… @donvaler mam fancoily uz nahodene. V lete som s nimi mal este problemy, ktore sme vyriesili az pred cca mesiacom, cize nemam uplne skusenost s chladenim. Kurenie som este nezapolOdpoveď na príspevok od jamur:
@donvaler mam fancoily uz nahodene. V lete som s … @jamur aké to boli problémy ?Odpoveď na príspevok od donvaler:
@jamur aké to boli problémy ? @donvaler problem bol, ze vyrobca zmenil v jednotkach sposob merania teploty a neinformoval o tom importera. Tato zmena mala za nasledok, ze sa nam fancoily nonstop vypinali, takze sme vlastne vobec nedokazali chladit. Bol som z toho na nervy (nastastie sme sa stahovali az koncom leta). Dost dlho trvalo kym importer zistil v com je problem, ale uz je to fixnute. Kurit som este nezacal, troska ma odradza, ze treba vodu viac ohriat ako keby som zapol podlahovku a to sa zase straca efektivita tepelneho cerpadla.Odpoveď na príspevok od jamur:
@donvaler problem bol, ze vyrobca zmenil v jednot… @jamur hm tej poslednej vete nerozumiem a aká to je značka tc a fancoilu ?