ELIZ D2 300l zapojenie

Dobry den, viete mi niekto poradit ci sa tato nadrz da zaroven napojit na teplu vodu a zaroven aj na podlahove kurenie alebo je treba este nieco k tomu dokupit? Zdroj tepla je tepelne cerpadlo. Som uplny laik a vtomto sa vobec nevyznam. Samozrejme realizaciu bude mat nastarosti kurenar len by som tomu rad trochu rozumel. Dakujem Pripadne ak by niekto vedel popisat ako sa to zapaja tak by som bol velmi vdacny.
Odpovedať
Je to zasobnik teplej vody ktoru ohrievaju 2 zdroje tepla. Napríklad tepelko a kotol pripadne mozes to zapojit len na tepelko. Neviem ake mas tepelko ale nie je problem aby tepelko kurilo aj ohrievalo vodu v zasobniku.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od routinebug:

Dobry den, viete mi niekto poradit ci sa tato nad…
@routinebug chápem príslovie dôveruj ale preveruj... Ale pokiaľ tomu nerozumiem, nesieriem sa do toho. To je asi základ. Keď to kurenar odovzdá funkčné, nerieš.
Odpovedať

@routinebug Najprv ale otázka, čo od toho očakávaš? Lebo pripojiť na to sa dá kadečo...
Odpovedať

@routinebug Tento zásobník na podlahové kúrenie nezapojíš.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od toky1:

@routinebug Tento zásobník na podlahové kúrenie n…
@toky1 Dakujem za odpoved, viete mi vysvetlit preco ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedo758:

@routinebug Najprv ale otázka, čo od toho očakáva…
@dedo758 No ocakaval som ze tato nadrz bude schopna zasobovat ako vodu do "klasickeho vodovodu" (tepla voda, pracka, mycka atd.) a zaroven ze na to mozem napojit podlahove kurenie ktore bude vytapat dom. Zakupene mam 12kw tepelko.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mibrez:

Je to zasobnik teplej vody ktoru ohrievaju 2 zdro…
@mibrez Tepelko je 12kw. A je k tomu treba este nieco ? Alebo staci 3-cestny ventil a jeden vystup klasicka voda samozrejme s expanznou nadrzou, druhy do rozvadzaca na podlahovku. Dakujem za odpoved kazdopadne. Ide mi len o to ze ma upozornovali ze na uzitkovu vodu nadrz musi mat este nejaku vnutornu nadrz alebo neviem este co. Len sa snazim pochopit ako to funguje
Odpovedať
Kupis zasobnik k tepelku a cez 3 cestak to budes pustat bud do kurenia alebo do nádrže
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?