Odpoveď na príspevok od routinebug:
Dobry den, viete mi niekto poradit ci sa tato nad… @routinebug chápem príslovie dôveruj ale preveruj... Ale pokiaľ tomu nerozumiem, nesieriem sa do toho. To je asi základ. Keď to kurenar odovzdá funkčné, nerieš.Odpoveď na príspevok od routinebug:
Dobry den, viete mi niekto poradit ci sa tato nad… @routinebug Najprv ale otázka, čo od toho očakávaš? Lebo pripojiť na to sa dá kadečo...Odpoveď na príspevok od routinebug:
Dobry den, viete mi niekto poradit ci sa tato nad… @routinebug Tento zásobník na podlahové kúrenie nezapojíš.Odpoveď na príspevok od toky1:
@routinebug Tento zásobník na podlahové kúrenie n… @toky1 Dakujem za odpoved, viete mi vysvetlit preco ?Odpoveď na príspevok od dedo758:
@routinebug Najprv ale otázka, čo od toho očakáva… @dedo758 No ocakaval som ze tato nadrz bude schopna zasobovat ako vodu do "klasickeho vodovodu" (tepla voda, pracka, mycka atd.) a zaroven ze na to mozem napojit podlahove kurenie ktore bude vytapat dom. Zakupene mam 12kw tepelko.Odpoveď na príspevok od mibrez:
Je to zasobnik teplej vody ktoru ohrievaju 2 zdro… @mibrez Tepelko je 12kw. A je k tomu treba este nieco ? Alebo staci 3-cestny ventil a jeden vystup klasicka voda samozrejme s expanznou nadrzou, druhy do rozvadzaca na podlahovku. Dakujem za odpoved kazdopadne. Ide mi len o to ze ma upozornovali ze na uzitkovu vodu nadrz musi mat este nejaku vnutornu nadrz alebo neviem este co. Len sa snazim pochopit ako to funguje