Odpoveď na príspevok od mionag:
Prosim ako sa da vyriesim problem s radiatorom kt… @mionag Podlahovku nemusíš. Ale podlahový konvektor... Jeho výkon (rozmery) podľa tepelných strát a teploty vykurovacej vody.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@mionag Podlahovku nemusíš. Ale podlahový konvek… @frantisekca trochu budem za hlupu: to sa napaja na klasicke kurenie?Odpoveď na príspevok od mionag:
Prosim ako sa da vyriesim problem s radiatorom kt… @mionag keby je miesto v podlahe, tak ten kovektor. Keby nie, tak často sa to robí tak, že jedna strana okna je fixná (alebo len spodná časť tej polovice okna) a radiátor sa dá pred to.Odpoveď na príspevok od lenkito10:
Ahoj. Vertikalny radiator, ten co je odspodu az s… @lenkito10 to teraz neviem premerat, aj taketo riesenie mi napadloOdpoveď na príspevok od rudy1973:
Veľkosť izby? Na foto je podlahovy radiator... Al… @rudy1973 je to starsi dom. Nie novostavbaOdpoveď na príspevok od marsdm:
@mionag keby je miesto v podlahe, tak ten kovekto… @marsdm akoze pred oknom taky nizky radiator? Skor mi napadlo, ze cast okna nedat po zem a nechattam cast steny/murik a pred to radiator....Odpoveď na príspevok od mionag:
@marsdm akoze pred oknom taky nizky radiator? Sko… @mionag tieto mi našlo na googli ako príklad. Je to buď fixné okno v tej časti alebo sa to ešte rozdelí a vrch sa dá otvárať. Ale teda kľudne sa môže spraviť aj kombinácia že balkónové dvere a okno klasické, čiže by múr za radiátorom.Odpoveď na príspevok od marsdm:
@mionag tieto mi našlo na googli ako príklad. Je … @marsdm aha, no jasne. Dik