Odpoveď na príspevok od supiiik:
@rapidek ano. Vies si manualne upravovat min/max … @supiiik tak to je pekne, budem silno uvazovat :) R290ka bude skor o lobbyzme. Je volne dostupna, barsjaky plynar to spravi a to sa niekomu nepaci.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@supiiik tak to je pekne, budem silno uvazovat :)… @rapidek môže byť aj eko bullshit alebo "ochrana" ľudí. Zober si plynovú hadicu do šporáka. 15+ ročné sú už kriticky nebezpečné, musia sa vymeniť za nehorlavé. Väčšinou je za tým roztáčanie ekonomiky, aby bol zabezpečený obeh $$, pretože ľudia sú "nezodpovední" a šetria. Takto to dostaneš príkazom alebo zákazom a jeBnoducho musíš kúpiť nové / vymeniť..Odpoveď na príspevok od pechop:
Ceny sú lákavé - no tak ono to tak býva pri tých … @pechop praveze tu by som az tak neprihliadal na to ze je to cina. pretoze uz len auta ked si vsimnete ake idu od nich ale celkovo ta technologia je u nich niekde inde.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@supiiik nad tvojim vytvorom som tiez rozmyslal, … @rapidek a aka je vlastne sucasna vyhoda r290 pre teba? Je to stale len o max. vystupnej teplote a ze netreba papiere na f-plyny? Lebo ak teda netreba vysoku vystupnu teplotu koli radiatorom a montujes si sam (papiere nehraju rolu), je tam este nieco? Teda nvm ake ci su rozdiely v bizuterii, okrem toho, ze pri r290 sa davaju separatory na potrubie...Odpoveď na príspevok od gadefox:
@rapidek môže byť aj eko bullshit alebo "ochrana"… @gadefox Ale vela ludi je naozaj nezodpovednych a setria. Napriklad na palive (tankujem najlacnejsie palivo, nevadi, ze casom rychlejsie opotrebujem system), na kvalite (kupim lacnejsie, hoci to vymenim 3x, nejaka planeta je mi lahostajna), na udrzbe (kym to funguje, netreba robit udrzbu-filtre, naplne, nevadi, ze napriklad dycham znecisteny vzduch), na svojom zdravi (radsej nepojdem na vylet, ale si kupim cigarety) a zivote (naco je mi reflexny prvok, nedajboze 2 v noci na ceste, ked som cely v ciernom, alebo na neosvetlenom bicykli, alebo, naco by som zosadol z bicykla na priechode pre chodcov, aj ked je to moja povinnost, ked si mozem vyvalovat zadok, alebo ked vidim cyklistu bez prilby s cigaretou, alebo mobilom v ruke). Naco by potom menili nejake plynove hadice, vsak v noci moze "len" prasknut a bude unikat plyn a ked sa v noci zobudia, tak si zasvietia svetlo, aby zistili, co sa deje. Mozno potom zasvieti aj cely dom a titulok vo vecernych spravach. Nad intelektualnou/zodpovednostnou urovnou niektorych jedincov sa da zaplakat, ale je to ich volba... Ale nech potom nevyplakavaju prvi, ked sa im nieco stane. A vacsinou na vine budu vsetci, okrem nich...Odpoveď na príspevok od durino:
@gadefox Ale vela ludi je naozaj nezodpovednych a… @durino tankujem najlacnejsie palivo, nevadi, ze casom rychlejsie opotrebujem system- ibazeby to nie vzdy tak bolo. Treba davat regulerne argumenty, cena paliva moze kvalitu naznacovat nie definovat.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@durino tankujem najlacnejsie palivo, nevadi, ze … @sousedekovci89 Mal som na mysli maximalnych "setricov". Najlacnejsie palivo bez aditiv, alebo s minimom aditiv, nedajboze z pofidernej "lacnej" pumpy ti naozaj skrati zivotnost palivoveho systemu, je to vsak tvoja volba. Nemusi sa stat nic, ale ked sa stane, je uz neskoro (zaneseny/skorodovany system, zle fungujuce vstrekovace, nasledne problem s katalyzatorom...).Odpoveď na príspevok od minoo:
@rapidek a aka je vlastne sucasna vyhoda r290 pre… @minoo presne tak ako pises. papiere na F-plyny a s tym spojene buzeracie, prikazy a zakazy... ale zivot si cestu najde... :D