Odpoveď na príspevok od raidym:
Ahojte potreboval by som poradiť. Máme menšiu nez… @raidym mas tam wifi, alebo len siet mobilneho operatora?Odpoveď na príspevok od raidym:
Ahojte potreboval by som poradiť. Máme menšiu nez… @raidym klíma.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@raidym mas tam wifi, alebo len siet mobilneho op… @rapidek mam tam 4G WiFi modemOdpoveď na príspevok od megdesign:
@raidym klíma. @megdesign rozmýšlal som aj nad touto alternatívou, ale chcel som ísť do niečoho lacnejšieho.Odpoveď na príspevok od raidym:
@rapidek mam tam 4G WiFi modem tak si kup konvektor a nejaku lacnu wifi zasuvku, napr. https://vi.aliexpress.com/item/100500...Odpoveď na príspevok od raidym:
@megdesign rozmýšlal som aj nad touto alternatívo… @raidym do čoho lacnejšieho? Pri priamotope sa nedoplatíš na účtoch... Je tu o tom X podpísaného... Klíma 3,5kW sa dá zohnať za 800€ aj s montážou...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@raidym do čoho lacnejšieho? Pri priamotope sa ne… @megdesign Veď práve preto som sa chcel poradiť. Viem, že klima by bola najlepšia voľba, ale myslel som či by nedokázal takýto priestor vyhriať napríklad el.konvektor poprípade nejaký infrapanel.Odpoveď na príspevok od rapidek:
tak si kup konvektor a nejaku lacnu wifi zasuvku,… @rapidek nad tým som premýšlal, že možno by to dokázal občas vyhriať aj el.konvektorOdpoveď na príspevok od raidym:
@megdesign Veď práve preto som sa chcel poradiť.… @raidym infrapanel určite nie. A konvektor vyhreje, čo by nevyhrial. Otázka je, či máš dostatok € na účty za ele.... Aktuálne v nezateplenej dielni, na polovicu zapustenej v zemi, kurim klímou na nejakých 20°C. Za dnes spotreba 7kWh...Odpoveď na príspevok od mgx:
@raidym el konventor je blbost. dobrou klimou moz… @mgx pozriem teda nejaku dobru klimu.ďakujemOdpoveď na príspevok od megdesign:
@raidym infrapanel určite nie. A konvektor vyhrej… @megdesign máš pravdu , najlepšie riešenie bude ísť do klimy.ďakujem za raduOdpoveď na príspevok od ralf364:
Pozri aj bazoš, majú tam nové klímy za dobré peni… @ralf364 Ok popozeram aj na bazoši. ďakujem za raduOdpoveď na príspevok od raidym:
Chlapi mám ešte jednu otázku na vás. Pozerať klim… @raidym za mňa 3,5kW...Odpoveď na príspevok od turbot:
@raidym Zalezi aka je predstava. Pokial sa chata … @turbot Akurat príde o bonus klimy - chladenie v lete. Ale možno netreba.