Attack dp25 kurenie

Ahojte mám attack do 25 profi 2x1000l aku Kotol nastavený na 85° no ide len na 83° Max Kotol naložený do trištvrtki suchý agát 15%vlhkost a zhorí to za 2 hodiny kde je problém? Oventrom na 6,5 čerpadlo na 2jke. Spaliny od 200-230°
Odpovedať
Problem myslis to, ze ide na 83°, alebo ze zhori rychlo? Mas dve AN, takze do neho ide stale len 60-65° voda, vyssiu teplotu z neho nevytiahnes, kym sa neohreje voda v AN a nepojde do neho aspon 70°, ale toto nema zmysel riesit... Ak je problem ze rychlo zhori, nastav nizsiu teplotu spalin, bude tichsie a dlhsie horiet. Musis si vybrat ci chces co najvyssiu teplotu alebo ucinnost...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

Problem myslis to, ze ide na 83°, alebo ze zhori …
@minoo no lenže predtým my to vydržalo oveľa dlhšie horieť než 2hodiny
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od domingezzz:

@minoo no lenže predtým my to vydržalo oveľa dlh…
@domingezzz skus na Oventrope nastaviť teplotu na 60 max 65 st. to bude niečo okolo 6 na kolečku. Skúšaj vzduchy. Aké máš nastavovacie motýliky? A možno by to mohlo byť aj netesnými nakladacími dvierkami.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jardo111:

@domingezzz skus na Oventrope nastaviť teplotu na…
@jardo111 oventrom je niečo 6,5 a rozdiel teplej a spiatočku je 10°iba
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od domingezzz:

@jardo111 oventrom je niečo 6,5 a rozdiel teplej …
@domingezzz 605 je veľa. Dôležité je doržať teplotu spiatočky. Ja mám vyskúšané 63 stupňov, to je regulačné kolečko cca 5,7. Správne by kotol mal do plného nabytia akumulačky bežať v regulačnom rozsahu 75 - 80 stupňov. Až keď je akumulačka plná má sa dostať až k nastavenému maximu. Myslím, že máš veľa vzduchu. Pokús sa regulovať ten. Nastavuj ale vždy len jeden, malými krokmi po 5 % a píš si čo si zmenil. Ja by som začal primárom. Nastavenia regulátora a vzduchov máš defoltné? Pozri si to v návode.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jardo111:

@domingezzz 605 je veľa. Dôležité je doržať teplo…
@jardo111 áno vzduchy sú nastave tak ako boli
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?