Ahojte, čaká ma stavanie obstavby krbu a pomaly začínam dávať dokopy potrebné info.
Pls krbári, čo máte skúsenosti, poraďte ako použiť materiál (na foto), vraj je to soľ, ktorá sa má nechať rozpustiť vo vode a po cca 10 min odležania zmiešať s obsahom druhého sáčka, otázka je v akom pomere a či to tak vôbec má byť...
ďakujem za každú info.
Pls písať k veci.
M.
@jankazb v pohode, súhlasím... Ak je to pre vás Ok, niet čo riešiť ;-) No moja skúsenosť s týmto riešením je spomenutá vyššie. Isol nikdy nezablokuje prestup tepla stenou, len ho spomalí !
@vader100 Na teplovzdušnú SUPERISOL od KOBOK, myslím, že je najkvalitnejší na trhu. Že ja takmer nepoužívam tieto materiály, znamená, že málo staviam teplovzdušné stavby ;-)
ahojte, chcel by som sa opytat. idem stavat krb do altanku. spodok postavim z ytongu, potom urobim platnu a na tu platnu chcem urobiť krb. staci ak samotky polozom na spodok (samozrejme urobim tam odpad na popol do suflika) a potom bude krb stavat tak ze dam samotky na kant? cize nie na lezato? su hrube 5cm bude to stacit? neskor by som to omietol alebo oblozil kamenom.
alebo radsej cely krb vymurovat ytongom a následne vnutro oblizit samotovymi tehlami?