Voľne stojaca vaňa - skúsenosti s údržbou

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte... máte niekto podobnú voľne stojacu vaňu v malej kúpeľni ? Myslím tak, že kúpeľňa na šírku má 180cm a vaňa ja 170cm. Ak áno ako to je s čistením a sanitou okolo nej ? Môžem poprosiť aj fotku ? Ďakujem pekne
Odpovedať
vidim, ze sa to tu pekne zvrhlo na spotrebu vody. no je to tak, ze treba asi pri vybere brat ohlad na vsetko, aj na ten objem. samozrejme tvrdost vody urci, ci budete castejsie musiet cistit. nemyslim si, ze ma nejaky vplyv, na jednotlive druhy vani. iba ak zvazujete fakt nejake perlickove a masazne veci.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od dedkos:

vidim, ze sa to tu pekne zvrhlo na spotrebu vody.…
@dedkos ci chceme, ci nechceme, tak ten suvis tam je, ked sa bavime o vaniach 🙂 joooj no to mi ani nevrav, to som neznasala, ked na vani ostavali tie fliaciky po uschnutej vode, tam je potom hned vidno, kto ma aku tvrdu vodu, naco nejake rozbory 🤣
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od valzem:

@dedkos ci chceme, ci nechceme, tak ten suvis tam…
@valzem tvrda voda je masaker. to vidiet na vsetkom. aj ked len v pohari necham vodu dlhsie postavenu, hned sa urobi riska. o umyvadlach ani nevravim.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ivetik78:

@borisss horsie je, ked si niekto nevsimne tie pi…
@ivetik78 aku si si povodne vybrala?
Odpovedať
Profilova fotka
@pajkus aj u nas je to katastrofa. tak sme aj my velmi pri rekonstrukcii zvazovalil, ci ist do nieco masazneho alebo tak.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od ssp:

@pajkus aj u nas je to katastrofa. tak sme aj my …
@ssp A? Išli ste? Nešli? Ľudia, veď normálne rovno povedzte, načo sa mám každého vypytovať osve 😀 Ono záleží ako často by sa to využívalo si myslím. Zase ak raz za tri mesiace si ľahneš do vane sa zrelaxovať a zmasírovať, tak to rovno môžeš vybehnúť niekam na spa procedúry. U nás sa vaňa napúšťa každý týždeň.
Odpovedať
Profilova fotka
@fillo_kiko nakoniec isli, akosi ma prehlasovali. raz tyzdenne to pustame, ale teda musime to pravidelne aj cistit, lebo inak by sme to mohli rovno nechat tak a nepouzivat. hned by sa to cele zanieslo.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od ssp:

@fillo_kiko nakoniec isli, akosi ma prehlasovali.…
@ssp Tak určite, o takéto veci sa treba starať. A čo ste dali? Len také tie klasické trysky, či aj nejaké iné funkcie to má?
Odpovedať
mohli by ste sem niekto hodit aj fotky pre inspiraciu? caka ma prerabat kupelna u rodicov, tak by sa mi zislo par napadov. chceli by si dat vanu taku nejaku asymetricku s masaznymi funkciami.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od macko444:

mohli by ste sem niekto hodit aj fotky pre inspir…
@macko444 popozerajte na nete, najdete vela kupelni, ktorymi sa da inspirovat. pripadne skus kaldewei normalne ich stranku, maju tam aj take ako keby vizualizacie kupelne, aj si to tam vies v planovaci vsetko naplanovat podla seba. a teda jasne, ze aj tie vane u nich najdes. ale zamerala by som sa celkove na ten vizual, aby sa tam ta vana aj hodila.
Odpovedať
Profilova fotka
@valzem ja som sa tak opustila na internete, vselico sa tam da najst. a potom prisla realita a sklamanie, ze v obchodoch nic take neni.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hena_7:

@valzem ja som sa tak opustila na internete, vsel…
@hena_7 mozno si len nebola v tom spravnom obchode 😀 a co by si si zelala? na co mas zalusk? a je problem pozriet na nete a objednat?
Odpovedať
Profilova fotka
@mikita2 nieco sa dalo najst, ale bud to bolo extremne drahe, alebo to bolo uplne ine ako na foto. a zas rada by som si veci pozrela aj nazivo, lebo fotky znesu vela.
Odpovedať
Profilova fotka

@mikita2 nieco sa dalo najst, ale bud to bolo ext…
@hena_7 Tak ono treba rozlišovať, čo sú reálne vizualizácie a čo sú len nejaké návrhy vytvorené cez AI. Nedá sa spoľahnúť na všetko. Ono je asi dobré pozrieť si aj normálne reálnu ponuku, čo vieš kúpiť a z toho skôr vychádzať.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od fillo_kiko:

@hena_7 Tak ono treba rozlišovať, čo sú reálne vi…
@fillo_kiko fakt. lebo darmo si vytvoris v hlave nejaku predstavu, chytis sa jej a potom sa tazko od toho odtrhnes. nemyslim si, ze by bol problem najst medzi tymi realnymi moznostami nieco.
Odpovedať
@mikita2 aj ja som sa stretla s takou neochotou v obchodoch, že ma aj chuť prešla niečo nakupovať. Radšej si popozerám internet a odtiaľ objednám.
Odpovedať
Článok sa načítava...

@mikita2 nieco sa dalo najst, ale bud to bolo ext…
@hena_7 tak ano, ale ked to pozries na oficialnych weboch, ktore maju vyrobcovia, ze nebudes pozerat len predajne nejake, tak v tom pripade by sa dalo spolahnut aj na to, co vidis na obrazku. pokial nechces tu vanu skusat, ze si budes do nej lyhat a hladit ju alebo co, tak je to asi jedno, ci? @lucciinkka tiez skor zastavam tento styl nakupovania. len tu ako vam obom odpisujem, tak mate uplne protichodne nazory na toto 😀
Odpovedať
@lucciinkka celkovo ja tiez radsej nakupujem online, aj ceny su neporovnatelne oproti kamennym obchodom.
Odpovedať
Z Posla su lacne a su super. Zdroj: mam taku doma.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od dusantt:

Z Posla su lacne a su super. Zdroj: mam taku doma.
@dusantt Moze byt. Ono ani tak nezalezi, ze kde je co vyrobene, pretoze aj tak sa vsetko robi vsade a akurat sa to onalepkuje. Mala som kedysi iny nazor, ale postupne na to prichadzam 😀 Ale niektore parametre nepustia.
Odpovedať
@mambo11 presne tak. Online to mám aj lacnejšie, aj sa nemusím pozerať na neochotný personál, čo si myslí, že ich otravujem svojimi otázkami. To ma vie asi najviac vytočiť. A pritom nie som nejako náročná podľa mňa, len chcem aby boli slušní.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lucciinkka:

@mambo11 presne tak. Online to mám aj lacnejšie, …
@lucciinkka no praveze to chces u niektorych viac nez dost 😀 toto je u mna ta posledna cesta, ze riesim s personalom veci, pokial viem a mozem, tak radsej sam.
Odpovedať
@mikita2 ja by som sa napriklad rada aj poradila v niektorych pripadoch s personalom, len je ich casto problem vobec najst. Taky jeden nemenovvany obchod s nabytkom, tam, ak stretnem zamestnanca, tak urcite nie je z toho oddelenia, z ktoreho potrebujem. Povie, ze zavola kolegu, alebo este lepsie, ze tam a tam by som mala najst kolegu...A hadajte co, jasne ze tam nik nie je a tento medzitym zdrhne 😃
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od emiliee:

@mikita2 ja by som sa napriklad rada aj poradila …
@emiliee To je uplne normalne, do takychto obchodov chodim alebo teda chodime uz len vtedy, ked vieme presne co chceme. Ak si potrebujeme aj pozriet a chcem poradit, tak potom odporucam vybrat sa do specializovanych predajni.
Odpovedať
@whitema uplne suhlasim, ja sa tiez snazim takymto obchodom vyhybat, resp. idem tam skor len sa poprechadzat a popozerat, nabrat inspiraciu, ale neocakavam, ze by som sa stretla s odbornymi radami uz....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od emiliee:

@whitema uplne suhlasim, ja sa tiez snazim takymt…
@emiliee to mas celkom zaujimave hobby, ked sa chodis len tak prechadzat po obchodoch. mna dobrovolne nikto do obchodu nedostane, ak tam nemam rovno aj nieco kupovat.
Odpovedať
@borisss tak toto som este ani ja veru nepocul, len tak sa ist prechadzat po obchodoch ako relax 😀 ja kym nemusim , ani tam nepachnem. ludi mam dost v praci a nie sa este motat medzi nimi dobrovolne...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mambo11:

@borisss tak toto som este ani ja veru nepocul, l…
@mambo11 mame to dost podobne. dost som si navykol na taketo nakupovanie. v podstate vsetko sa vies dozvediet aj takto z netu, zo stranok, z diskusii, vies si spravit vizualizacie, vies si tie produkty pozriet v 3d verzii, natukas si tam zmenu farby a tak dalej, co teda by si aj tak v tej predajni asi tolko vystavenych modelov neuvidel.
Odpovedať
Profilova fotka
@fillo_kiko o tom som sa presvedcila, ze radsej sa velmi na net nespoliehat, lebo ono to v skutocnosti ani nemusi byt dostupne, alebo len teda na zakazku.
Odpovedať

@fillo_kiko o tom som sa presvedcila, ze radsej s…
@hena_7 tak napriklad, ked si davas nejake upravy povrchove, tak je to v podstate na zakazku. lebo nebudu drzat z kazdej vane xy verzii skladom. ale zase nie je to ziadna veda a problem si taketo nieco objednat. niekde to skladovat uz len musia 😀 len to nebude v tychto nasich hobby marketoch.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?