Voľne stojaca vaňa - skúsenosti s údržbou

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte... máte niekto podobnú voľne stojacu vaňu v malej kúpeľni ? Myslím tak, že kúpeľňa na šírku má 180cm a vaňa ja 170cm. Ak áno ako to je s čistením a sanitou okolo nej ? Môžem poprosiť aj fotku ? Ďakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od borisss:

@mikita2 dnes uz vana nie je len nieco, co ma spl…
@borisss To inak ano, nic neposobi tak pekne, jemne a cisto ako nova vana 🙂 Tak jednoduche pouzivanie, to tam je, asi to myslis v zmysle cistenia...?
Odpovedať
Profilova fotka

@fillo_kiko niektore tie moderne vane su uz aj pr…
@borisss Je to tak, ja som tiež pozeral vane a bol som prekvapený, koľko dnes existuje riešení, ktoré kombinujú dizajn, pohodlie a bezpečnosť.
Odpovedať

@mikita2 dnes uz vana nie je len nieco, co ma spl…
@borisss akoze mas pravdu, dnes sa fakt kladie doraz na to, aby vana bola dizajnovo pekna, ale aj prakticka. ked uz clovek investuje, chce mat nieco, co mu bude sluzit roky a nebude vyzerat zastaralo po par rokoch, ci uz po tej kvalitativnej stranke alebo vizualne.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od whitema:

@borisss To inak ano, nic neposobi tak pekne, jem…
@whitema hej hej, to som asi mal inak napisat. lebo vsak ako inak vies vanu pouzivat. k tomu ako mas do nej vliezt a osprchovat sa, alebo ako si lahnut a napustit vodu, to asi navod a odporucania netreba 😆 @fillo_kiko ako pri vsetkom ostatnom aj pri takych beznych veciach ako je vana, tak je co posuvat vpred. aj ked sa to tak na prvy pohlad nezda, tak nie je vana ako vana. myslim, ze o tom sa viacero z nas uz presvedcilo.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mikita2:

@borisss akoze mas pravdu, dnes sa fakt kladie do…
@mikita2 suhlas, lebo tu vanu beries skor ako dlhodobejsiu investiciu, s ktorou pocitas na dlhsie casove obdobie. nie je to len nejaky dizajnovy doplnok do kupelne ( aj ked tuto funkciu moze isto zastavat), ktory po case, ked ta omrzi, tak vymenis. alebo nejaka umyvadlova skrinka, ktora povedzme si, nevydrzi isto tak dlho ako kvalitna vana.
Odpovedať
Profilova fotka

@whitema hej hej, to som asi mal inak napisat. le…
@borisss Zase na druhej strane nepochybujem o tom, ze niektori by aj toto potrebovali alebo vyzaduju 😄
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od whitema:

@borisss Zase na druhej strane nepochybujem o tom…
@whitema nejdem sa hadam 😀 ale tak pri tych vaniach, ked uz su tam nejake pridane funkcie, virivky a neviem co kadeco, tak pri tom sa moze ten navod hodit.
Odpovedať
Profilova fotka

@mikita2 suhlas, lebo tu vanu beries skor ako dlh…
@borisss a preco nie dizajnovy doplnok, dnes sa daju aj dizajnove kusky vybrat. samozrejme nemyslim tym, ze to budeme menit kazdu chvilu...
Odpovedať
Profilova fotka

@whitema hej hej, to som asi mal inak napisat. le…
@borisss Mmmm práveže pre to to môže byť výzva pre tých výrobcov 😀
Odpovedať
Profilova fotka
ale ale chlapci, aby sem musela prist zena a hovorit vam, ze ten dizajn je samozrejme dolezity, ale ze podstata je niekde inde? resp. ze ideal je sklbit dobry material a top dizajn? takuto kombinaciu treba hladat. lebo darmo budete mat vanu, ktora bude in vo vsetkych ohladoch, ked vam vydrzi tri roky 😁
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od valzem:

ale ale chlapci, aby sem musela prist zena a hovo…
@valzem Takto nás podceňuješ? 🤨 Ale dobre hovoríš. Na prvý pohľad môže všetko vyzerať pekne, ale ten materiál je dosť dôležitá záležitosť.
Odpovedať
@valzem ja by som možno ešte pridala funkčnosť, nech toho nie je málo, na čo treba brať ohľad. Pre mňa ako pre ženu dizajn a funkčnosť sú topky. O kvalitu materiálu nech sa zaujíma muž...
Odpovedať

@mikita2 suhlas, lebo tu vanu beries skor ako dlh…
@borisss to je dost rozumne pozorovanie. vanu je fajn brat ako investiciu, ktora vydrzi roky, a preto sa oplati vybrat kvalitu a pohodlie. dizajn je sice dolezity, ale u mna trvanlivost a funkcnost maju urcite vacsiu prioritu.
Odpovedať
tak si zas povedzme, ze az tak velmi z dizajnov na vyber neni a funkcnost neviem aku myslite, vsak sa okupem alebo teda osprchujem a je.
Odpovedať

@borisss to je dost rozumne pozorovanie. vanu je …
@mikita2 trvanlivost v zmysle zivotnosti a nejakej ten garantovanej zaruky? funkcnost v zmysle akom? nejake funkcie navyse?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od fillo_kiko:

@valzem Takto nás podceňuješ? 🤨 Ale dobre hovoríš…
@fillo_kiko to vobec nie, len mi to prislo tak, ze sa neuberate uplne dobrym smerom 😀 @lucciinkka akoze da sa to aj takto riesit. nech si kazdy vyberie podla svojich kriterii a kde s to stretne, tak to je cesta 😀
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka

@mikita2 trvanlivost v zmysle zivotnosti a nejake…
@borisss tak ja som napriklad vyberal vanu najskor dizajnovo, funkcnost ma ani len nenapadla...ale potom mi poradili, aby som porozmyslal, ci chcem aj nieco viac od toho...masazne trysky atd...
Odpovedať
Profilova fotka

@whitema nejdem sa hadam 😀 ale tak pri tych vania…
@borisss Tak vidis, ono to zase az taka blbost nie je, ako to moze zniet 😀 Tak ono uz ked mas tie virivky a tie trisky, tak by bolo fajn to aj nejak sem tam precistit. Tam sa lubi usadzat potom aj vodny kamen, ked sa to nepouziva nejak pravidelne.
Odpovedať
Profilova fotka
@whitema tak to nielen, keď sa nepoužíva. kolega to mal a masíroval sa často. no aj napriek tomu sa mu to celé zanieslo. mali brutálne tvrdú vodu. po čase ho to prestalo baviť čistiť.
Odpovedať

@mikita2 trvanlivost v zmysle zivotnosti a nejake…
@borisss sorry, trvacne bolo to spravne slovo, nie trvanlive 😀 hej, to som tak myslel, ze akoze zivotnost, zaruka, garancia ze to vydrzi, v tomto zmysle. funkcnost tak, aby to bolo prakticke z hladiska cistenia, udrzby. nemyslel som tie funkcie navyse, co tu potom pisali, ale moze tam patrit asi aj to.
Odpovedať
Profilova fotka

@borisss sorry, trvacne bolo to spravne slovo, ni…
@mikita2 trvanlivé je mlieko, ale pobavilo 😀myslím, že všetci sme to pochopili. Funkčnosť som skôr zas ja pochopil, čo všetko to dokáže. Tiež ma napadli masáže.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lejak2:

@borisss tak ja som napriklad vyberal vanu najsko…
@lejak2 a rozhodol si sa nakoniec ako? ci este vyberas? lebo co by som ti vedel tiez poradit, tak pozri ponuku kaldewei normalne na ich stranke a tam maju uvedene, ake vselijake taketo "trysky" sa daju dat. od klasickeho viriveho systemu az po take veci, co uz sa citis ozaj jak vo welnese, ked si lahnes do tej vane. @whitema ohladne takychto problemov sa potom zase daju pridat nejake povrchove upravy navyse. kazdy problem je riesitelny. len treba vediet ako na to.
Odpovedať
Profilova fotka
@borisss ale takto pridavanim vsetkeho mozneho by sme sa nakoniec dostali k luxusnemu kusku za tisice eur. Vsak ved staci pohladat nieco, co proste splna poziadavky a nepridavat k zakladnemu modelu vsetko navyse.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lucky_11:

@borisss ale takto pridavanim vsetkeho mozneho by…
@lucky_11 len ono sa to skor tak robi. ze tu tie modely, akoze zakladne to kludne nazvyme a potom sa voli takto nieco dalsie. ked si vsimnes, tak aj na predajniach to tak je, ked maju vystavene nejake. stale su pod tym istym nazvom a plus pridane nejake pismenka alebo cisla k tomu, co oznacuju to nieco navyse.
Odpovedať
@borisss horsie je, ked si niekto nevsimne tie pismenka navyse. Ten niekto som ja 😀 Nastastie ma predavac upozornil na to, ze ci ozaj chcem taku vanu, inak by som bola asi prekvapena pri dodani.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gigisuli:

@mikita2 trvanlivé je mlieko, ale pobavilo 😀myslí…
@gigisuli nie je problem aj to sa da, mozes si vytvorit doma hotove kupele a welnes s tymi moznostami, co niektori vyrobcovia v dnesnej dobe ponukaju.
Odpovedať
@mikita2 len neviem, kto by u nich potom platil tolky odber vody a elektriny. vsak to by aj oblicky museli v dnesnej dobe predat😀
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od fasox:

@whitema tak to nielen, keď sa nepoužíva. kolega …
@fasox Jasne, rozumiem, ale tak to nie je potom chyba trysiek a uz vobec nie vane. Tam za to moze proste voda, aku doma maju. Ale tak su aj tie take kadejake zmakcovace na vodu, neviem presne ako to mam popisat 😂
Odpovedať
@whitema ako zmakcovadlo pomoze na odobraty objem vody, ktora je dnes strasne draha? 😀 ci za taku vodu sa plati menej?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od zahraj:

@whitema ako zmakcovadlo pomoze na odobraty objem…
@zahraj Na to ti nepomôže nič, len sa častejšie sprchovať ako sa kúpať 😀 Myslím, že tá reakcia sa skôr týkala tvrdej vody...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?