Odpoveď na príspevok od tomino_33:
@whitema ake dalsie povrchove upravy sa este daju… @tomino_33 Pozeram, ze tu mame este spolu nejake resty a nikto nam do toho neskocil, tak si bez odpovede. Teda asi si to prezil, ale idem to dat do poriadku 😄 Ono niektore tie povrchove upravy sa daju kombinovat, to zvacsa plati. Niekedy sa mozu navzajom vylucovat. Ale co som si vsimla, tak ono aj ina farba ako ta klasicka biela je povazovana za nieco ako keby navyse a prave toto sa vylucuje potom s niektorymi dodatocnymi povrchovymi upravami. Ale ak chces kombinovat len tie, tak to by malo byt OK.Odpoveď na príspevok od tomino_33:
@zita19 tak pokial si este aj na vsetko sama ja u… @tomino_33 aleja som to chcela podla seba. Moha som vyuzit sluzby studia, ale preco? Som technicky vzdelana, aj ked nie stavbar, kreslit viem, pocitat tiez, na internete najdes aj to co nechces. Aj kreativna som (aspon si namyslam). Pre mna to bolo celkom prijemne planovat, vyberat.... Neprijemny bol akurat ten bordel co po prerabke ostal, ale stalo to za to. Ja som si aj kuchynu kreslila sama a k stolarovi som isla s hotovymi vykresmi.Odpoveď na príspevok od zita19:
@tomino_33 aleja som to chcela podla seba. Moha s… @zita19 to je zakazdym to najhorsie, to ked treba spravit poriadok po nejakej prerabke. ono ked to planujes, tak sa tesis, ked sa zacne robit, tak este viac a potom uz je to precitnutie s kopou neporiadku 😀Odpoveď na príspevok od valzem:
@zita19 to je zakazdym to najhorsie, to ked treba… @valzem tak ale ved to k tomu predsa patri (bohuzial 😁). Hlavne je to spravit asi raz a poriadne nech mas minimalne na dalsie stvrstorocie pokoj 😁 vy ste robili kupelku ako rekonstrukciu v dome ci pri novostavbe?Odpoveď na príspevok od jacks101:
@valzem tak ale ved to k tomu predsa patri (bohuz… @jacks101 my napriklad uz mame v merku smaltove vane. Uz sme tak rozhodnuty, ze z akeho materialu tak teraz uz len pozerame ceny, obchody, plusy, minusy.Odpoveď na príspevok od dlhan:
@jacks101 my napriklad uz mame v merku smaltove v… @dlhan Plusy a mínusy by som čakal, že už máte vyriešené, keď máte v merku takto niečo konkrétne 😁Odpoveď na príspevok od fillo_kiko:
@dlhan Plusy a mínusy by som čakal, že už máte vy… @fillo_kiko vsak ale smaltove vane su rozne nie? myslim od roznych vyrobcov, tak kazde ma nieco ine do seba si myslim 🙂Odpoveď na príspevok od embeck:
@fillo_kiko vsak ale smaltove vane su rozne nie? … @embeck Smaltované vane sú v pohode, to nehovorím, že nie. A áno, výrobcov je viacero a nejaké rozdiely tam budú. Ako pri všetkom. Ale zase nejaké markantné, to neviem či. Ono nie každý bude mať rovnakú ponuku aj čo sa týka rozmerov, tvarov atď.Odpoveď na príspevok od dlhan:
@jacks101 my napriklad uz mame v merku smaltove v… @dlhan hej smalt je fajn, no nie je to cenovo trosku narocnejsie? @fillo_kiko cize da sa dat aj nejaka na mieru spravit?Odpoveď na príspevok od jacks101:
@dlhan hej smalt je fajn, no nie je to cenovo tro… @jacks101 To som nepovedal 😀 Ale tak keď niekto ponúka vane od 140 do 210 cm a niekto má v ponuke len nejaké 3 dĺžky, tak je to rozdiel. To som myslel.Odpoveď na príspevok od fillo_kiko:
@jacks101 To som nepovedal 😀 Ale tak keď niekto p… @fillo_kiko a existuju nejake take asymetricke tvary? ako viem ze je klasicka vana, volne stojaca, rohova. ale ci je aj take nieco ine, extra 😅Odpoveď na príspevok od tomino_33:
@zita19 tak pokial si este aj na vsetko sama ja u… @tomino_33 V pohodicke, len som si to nejak nevsimla alebo ja neviem. Tak vynimocne.... Ono vela ludi si ani nechce dat inu ako bielu si myslim, takze z tohto pohladu to mozno povazovat za vynimocne 😀 Ale tak to ti moze byt jedno, podstate pre teba je to, ze sa to da.Odpoveď na príspevok od juliana434:
@fillo_kiko a existuju nejake take asymetricke tv… @juliana434 jasne, ze existuju. ale tak zase zalezi, co si presne pod tym prestavujes. ale daju sa najst vane roznych tvarov. akurat na to treba mat asi aj dost velku kupelku.Odpoveď na príspevok od whitema:
@tomino_33 V pohodicke, len som si to nejak nevsi… @whitema a ako to vlastne funguje? pridem na predajnu, vyberiem si vanu a predavacom poviem ze chcem takuto ale v inej farbe a oni mi ju zabezpecia?Odpoveď na príspevok od mikita2:
@juliana434 jasne, ze existuju. ale tak zase zale… @mikita2 no v takej klasickej panelakovej kupelni toho moc nenavymyslas si myslim..este mozno keby prepojit kupelnu s wckom tak sa ti ten priestor nejako zvacsi..my sme uz aj tak premyslali.Odpoveď na príspevok od jacks101:
@mikita2 no v takej klasickej panelakovej kupelni… @jacks101 robia kadejako, ked prerabaju jadro v bytoch. ono sa aj tam da vymysliet kadeco. zase ked trvas na tej vani, tak mozno ked zoberies nejaku o par cm mensiu, tak sa ti to lepsie vsetko pomesti. tam zalezi od vela veci. mozno pridaj foto, podorys alebo nieco a tu ludia vedia poradit, ako to tam usporiadat a zariadit, tak aby dobre bolo 🤪Odpoveď na príspevok od tomino_33:
@whitema a ako to vlastne funguje? pridem na pred… @tomino_33 Presne tak, vo vacsine kupelnovych alebo interierovych studii to funguje takto. Prides na predajnu, povies predajcovi, ze sa ti paci konkretny model, ale chces ho napr. v inej farbe alebo prevedeni, predajca preveri, ci vyrobca dany model vyraba aj v inych farbach a ak je to mozne, objednaju ti vanu na mieru. Easy peasy 😊Odpoveď na príspevok od borisss:
@jacks101 robia kadejako, ked prerabaju jadro v b… @borisss no to nie je vobec zly napad. Akoze momentalne ti to tu nemam ako dat, ale hned ked to budem mat po ruke tak to sem pridam. Ako ono v podstate sa tam da este hybat s tymi prieckami a tak cim skor by to bolo tym lepsie. @whitema a nie je to dodanie potom zdlhave?Odpoveď na príspevok od juliana434:
@fillo_kiko a existuju nejake take asymetricke tv… @juliana434 Určite áno. Len treba popozerať. Nemyslím si, že každý výrobca ich bude mať. Ale nájdeš 😉Odpoveď na príspevok od jacks101:
@mikita2 no v takej klasickej panelakovej kupelni… @jacks101 zase to wc nie je take velke, ze by si tym ziskal neviem kolko priestoru. ale ano, nieco navyse to spravi. ale to je tak 50:50, co su ludia nakloneni spojenej kupelke s wc.Odpoveď na príspevok od mikita2:
@jacks101 zase to wc nie je take velke, ze by si … @mikita2 Veľa záleží aj od toho priestoru, či môžeš hocičo umiestniť hocikam, alebo ťa niečo limituje, či tam musíš vmestiť napríklad aj práčku a sušičku, alebo to vieš šupnúť do technickej alebo do kuchyne napríklad. Ono dá sa, ale je tam to ale niekedy, ktoré obmedzuje...Odpoveď na príspevok od fillo_kiko:
@juliana434 Určite áno. Len treba popozerať. Nemy… @fillo_kiko Tak ked to je ako hladat ihlu v kopke sena..V dnesnej dobe je toho vela, co sa mi na jednu stranu paci ze clovek ma na vyber z tolkych moznosti, no na druhej strane sa mi nepaci ako to vplyva ta vyroba na zivotne prostredie..A ked si tak clovek ma kupovat nieco pomaly kazdy rok, pretoze sa mu to kazi, tak dakujem pekne.Odpoveď na príspevok od juliana434:
@fillo_kiko Tak ked to je ako hladat ihlu v kopke… @juliana434 neviem si predstavit kupovat kazdy rok novu vanu 😃 to by som musel mat iny plat 😄 akoze podla mna aj ta nekvalitnejsia vana vydrzi dlhsie ako rok 😁Odpoveď na príspevok od juliana434:
@fillo_kiko Tak ked to je ako hladat ihlu v kopke… @juliana434 Ak máš meniť vaňu po roku, tak ozaj nie je dobrá a kvalitná. To pochybujem, že by sa dialo aj pri tých najlacnejších, aj keď skúsenosť nemám, lebo riskovať som to nechcel 😄 Čo sa týka životného prostredia... Ak si na tomto dáš viacej záležať, tak vane vedia byť tiež recyklovateľné...Odpoveď na príspevok od fillo_kiko:
@juliana434 Ak máš meniť vaňu po roku, tak ozaj n… @fillo_kiko a to ako moze byt vana recyklovatelna? Ved ked ju raz potrebujem vyhodit ta ju dam na zberny dvor a tam to nejako v kope odstranuju nie?Odpoveď na príspevok od juliana434:
@fillo_kiko a to ako moze byt vana recyklovatelna… @juliana434 no tak ako tridis odpad normalne doma, tak si myslim ze tak sa triedia aj taketo vacsie veci a berie sa ohlad na to z akeho materialu su vyrobene.Odpoveď na príspevok od jacks101:
@valzem tak ale ved to k tomu predsa patri (bohuz… @jacks101 my sme zariadovali, ale predtym kym sme postavili dom, sme boli v pyte a tam sme prerabali. takze skusenost mam s jednym aj s druhym. lepsi je ten prvy pripad, to je asi jasne 😀 v oboch pripadoch sme sanitu riesili od kaldewei. v dome teraz aj umyvadlo sme od nich davali, reku ked sa osvedcila vana, tak aj toto musi byt dobre 😄Odpoveď na príspevok od valzem:
@jacks101 my sme zariadovali, ale predtym kym sme… @valzem kde ste boli? 😂 sanitu akoze celkovo vsetko ste davali od nich? ja co som zatial od nich postrehol tak su praveze tie vane hlave. netusil som ze maju aj umyvadla.Odpoveď na príspevok od valzem:
@jacks101 my sme zariadovali, ale predtym kym sme… @valzem no samozrejme ze pri novozariadovani je to lepsie ako ked mas vsetko burat a robit na novo..v pohode sa vam vana zmestila do bytu? Lebo tie panelakove kupelne su kolkokrat tak na figu vyriesene, ze ked das vanu tak mas problem tak napchat aj obycajnu pracku.