Sprcha rain 15l/min - 8l/min - konfort

Profilova fotka
Ahojte. Pozeram hansgrohe Crometta E Showerpipe 240 1jet Green, kde som vycitala pri 3 bar, spotrebu 7,6 litra/min Aj sprcha aj horna hlavica. (NeGreenova ma 15l/min.) Pri hlavici 24*24 to bude dostatocne tiect? Ci bude treba byt pod sprchou dlhsie kym sa poriadne odsamponujem...? Ak nahodou mate rain hlavicu s nizkou spotrebou, prosim o skusenosti. Ale aj ine nazory. Dik.
Odpovedať
@lenkito10 ja ti napisem moju skusenost. Mame kludi kupovane pred 10timi rokmi takze detaily nepamatam. Vybrali sme si menej usporny, cenovy rozdiel sa nam zdal az prilis velky. Ja sa pod tou hlavicou nesprchujem. Ked neumyvam vlasy sa to neda a ked si chcem umyvat tak je to pre mna slaby prud vody. Voda je pre mna velmi rozptylena a ja potrebujem citit silnejsi prud vody. Pri tych uspornejsich by ta voda mala byt premiesana so vzduchom co ti navodi pocit slabsieho dazda. Vtedy nam to tak bolovysvetlene v studiu. Uz si sa pod takou hlavicou niekedy sorchovala?
Odpovedať
Profilova fotka
@wivik tiez tu velku rain hlavicu nemusim, no drahy to ma rad. Tiez potrebujem aby na mna tiekla voda z boku a nie zhora, nech na mna tecie, ale tvár mam volnu. Tieto Hans su pootocitelne, nezostava len horizontalne, no pri tom prude vody a vyske mam dojem ze aj tak bude tiect moc rovno. Ked voda rychlo tecie, rychlejsie sa sprchujem.
Odpovedať
@lenkito10 na mna silnejsi a hlavne hustejsi prud vody posobi aj relaxacne. Neviem ci sa vobec na vode usetri ked tam budes dlhsie. Ja to citim ked sa sprchujem niekde mimo na dovolenke a je tam mensia hlavica alebo tie prudiky su velmi riedko ze to nie ono co potrebujem aj ked si chcem dat len rychlu sprchu. Ako keby ma ta voda obchadzala a neisla vsetka na mna. Ta polovicna spotreba znie pekne ekologicky ale ci bude aj komfort pri sprchovani no neviem. Zisla by sa skusenost kto ma podobne doma.
Odpovedať
@lenkito10 my máme Grohe raindance podomietkový systém a aj s manželkou si sprchovanie užívame. Zníženie prietoku na minimum nám vyhovuje. Nielenže tým šetríme vodu ale zároveň je sprchovanie osviežujúce. Nikdy som nebol fanúšikom sprchových kútov, ale tento by som nemenil. Radšej by som sa vzdal vane. Ak ste sprchu ešte nekúpili, objednajte si ju z Nemecka a ušetríte niekoľko stovák 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?