Vaňa a sprcha vedľa seba

Ahojte máte niekto takto, alebo podobne riešenú kúpeľňu? Vaňa a vedľa sprchový,ktorý bude otvorený a len 1 sklené čelo? Ako to prepojiť? Oprieť sklo tesne vedľa obmurovanej vane?
Odpovedať
ano, je to v pohode. sklo odsadit par milimetrov a urobit pruzny spoj silikonovym tmelom.
Odpovedať
@monka2207 tiez to tak mam navrhnute. Sklo opriem o vanu, len je to velmi komplikovane na presnost a preciznost.
Odpovedať
Profilova fotka
@monka2207 a keby ti tam vymurovali tenku priecku, ktora by oddelovala vanu od sprchoveho kutu, to sa ti tam uz nezmestilo?
Odpovedať
Profilova fotka
@monka2207 na to budete potrebovať poriadného odborníka, aby vám to dobre spravili. Veľa šťastia 🙂
Odpovedať
dat spravit sklo s vyrezom, ktore sa polozi na vanu a polozit na vanu. Pri najhorsom jedno kratke sklo na vanovy murik, druhe od zeme az do pozadovanej vysky a spojit listou. Samozrejme bez dobrého sklenara sa ani v jednom pripoade nezaobides, ale bude to lepsie ako davat sklo vedla murika a potom si roky tríeskat hlavu o zarubne, ze tam spina lezie. Obrazok je len ilustracny, len ako navod na riesenie
Odpovedať
@monka2207 ahoj. my to tak máme. bolo dosť komplikované dať tam jedno sklo ako keby na vaňu tak sme tam nechali priestor medzi vaňou a sprchovou zástenou. napíš mi, pošlem ti do správy fotku.
Odpovedať
kamarat to tak ma, ale musel urobit trochu priestor, teda nechat aby to sklo bez problemov tam slo, ale nie je to zle, len to ja vnimam trochu ako problem, ze ak tam bude medzi vanou a sprchou priestor len par centimetrov nebude sa tam dat dobre prach utriet
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?