Odpoveď na príspevok od lennaa:
@pavol_v tak to je smutne. ja si zakazdym preveru… @lennaa je to tak, lebo peknu stranku vie spravit hocikto. to na margo toho, ze toto hlavne ako prve uputa. ale radsej objednam hoc aj zo spatnej, pokial objednam nieco kvalitne a nebudem musiet na to mesiac cakat.Odpoveď na príspevok od eno32:
@lennaa je to tak, lebo peknu stranku vie spravit… @eno32 Vies ako sa to hovori. Z pekneho taniera sa nenajes 🙂Odpoveď na príspevok od lennaa:
@1renata101 a nie je to v dnesnej dobe uz rovnako… @lennaa ja som trochu opozdena, tak neviem, ci je este aktualne, aby som nejak blizsie reagovala na posledny prispevok. ale teda dorucenie ani zdaleka nie je vsade rovnake. aj ked je pravda, ze kazdy to chce mat cim skor vyexpedovane, odoslane, nech sa moze objednavka odskrtnut. ale to sa asi neda na sto percent povedat, ze nejaky dodaci cas by platil nejak vseobecne.Odpoveď na príspevok od 1renata101:
@lennaa ja som trochu opozdena, tak neviem, ci je… @1renata101 Nedá, lebo niekedy na eshopoch uvádzajú rovno aj rozličné doby dodania.Odpoveď na príspevok od lennaa:
@eno32 Vies ako sa to hovori. Z pekneho taniera s… @lennaa no ved prave. akoze nehovorim, ze ked sa na tom eshope dobre orientuje a vies vsetko hned vyhladat, ze to nie je dobre. ale nie je to len o tom.Odpoveď na príspevok od mirfren:
@pavol_v presne, preto je podstatne pozerat niele… @mirfren tak toto si dal teraz ake premostenie 😀 ale ano, samozrejme, ze mas pravdu.Odpoveď na príspevok od lennaa:
@mirfren tak toto si dal teraz ake premostenie 😀 … @lennaa tiez som sa smial, ked som to cital. ale tak vidis. u niekoho ma dobry eshop az taketo postavenie 😀