Pomoc z výberom obkladu do kúpeľne

Prosím Vás dostala som odporúčania na toto fórum a tak by som bola rada ak by sa tu našiel niekto čo by mi pomohol zladiť obklady do kúpelne aj s podlahou, až do chodby pôjde.. Páčia sa mi take nejake zemité farby s prírodným drevom ... Takúto vizualizáciu nam urobili v Merkury Markete ,no niesom stým stotožnená . nepáči sa mi moc ta kombinácia ... Ďakujem vopred
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od saska00:

Prosím Vás dostala som odporúčania na toto fórum …
@saska00 ani mne sa to nepaci. Po celej vyske za veckom by som dala drevodekor. Skrinku by som nedavala bielu. Bud doska drevo a spodok nejaka svetla farba alebo celu drevo. Mne sa ten zosikmeny vzor nepaci a ani nevynikne v tej kupelni. Je to mensia kupelna tak by som skoe volila klasicky vzor. https://pin.it/AE3oT3HVb Mne ani tie rozmery obkladu nepasuju do tej kupelne. Volila by som rozmer 120x60 nech ju trosku roztiahnu. Potom sa este vyhrat s detailami ako zrusit uchytky na skrinke. Mozno zrkadlo s ramom a nie klasickeho tvaru. Podsvietenie vane a taky uskok tiez by trochu rozbili ten nudny priestor. Skoda toho rozmiestnenia, mozno ine usporiadanie by bolo zaujimavejsie. Ale asi to je rekonstrukciu.
Odpovedať

@saska00 a este neviem ci to je presne za dekor ale z obrazku vyzera ze kamen. Pod zemitymi farbami si predstavujem nieco teple a nie studeny kamen. Skus najst ci niektov okoli predava znacku Saloni. My sme dali radu proyeccion a to je ze zemita farba.
Odpovedať

@saska00 Preco ste sa obmedzili na najhorsi retazec na trhu? Do Merkury nevkrocim, ani keby zadarmo davali. Vizualizácia vcelku zodpovedá ich povesti.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kejsix:

@saska00 Preco ste sa obmedzili na najhorsi retaz…
@kejsix koli financiám... sme odtiaľ obklady aj teraz v byte a nemáme snimy nejaký problém 🤔
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wivik:

@saska00 ani mne sa to nepaci. Po celej vyske za …
@wivik prosím ta 120x60 by si volila na všetky časti ?? Alebo ako to rozdeliť na ktoré steny ?
Odpovedať
Možno treba priškrtiť inde a radšej dať viac do toho, na čo sa budete po zvyšok života denne pozerať.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kejsix:

Možno treba priškrtiť inde a radšej dať viac do t…
@kejsix ako som písala vyššie, 3roky dozadu sme si zariaďovali byt a mame odtiaľ obklady, nevidím na nich nejaký problém 🙌🏻 ale však 100ludi 100chutí ... samozrejme skrinku by som si odtiaľ nekúpila
Odpovedať

@wivik prosím ta 120x60 by si volila na všetky ča…
@saska00 ano vsade na steny aby ti sedeli spary. Na zem 60x60. Skusala som najst taku kupelnu ale nepodarilo. https://images.app.goo.gl/VtQXC
Odpovedať

@kejsix koli financiám... sme odtiaľ obklady aj t…
@saska00 A koľko obkladu a dlažby použijete v tej malej kúpeľni? Teraz ušetríte 200€ ale najbližších 20 rokov sa budete na to dívať. Keď chcete šetriť, tak na veciach čo da dajú ľahko dať preč a kúpiť druhé. Stôl, stoličky, koberec, lampa...
Odpovedať

@kejsix koli financiám... sme odtiaľ obklady aj t…
@saska00 co pocuvam, tak z mm beru skor do investicnych domov. Neviem aky je vas cenovy strop ale tie nase som videla v showroome ale objednala z eshopu kde ich mali za polovicu. Respektive v eshope mali tu znacku tak som riesila ci mi vedia objednat konkretny vzor. Pisala som do plno obchod a jeden to aj vedel urobit
Odpovedať

@kejsix ako som písala vyššie, 3roky dozadu sme s…
@saska00 Ok, veď každý máme iné nároky. Ale veď aj vám ta vizualizácia príde odflaknutá, čo je samozrejme jasné.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. S rozlozenim kupelne sa da hybat?
Odpovedať
Profilova fotka
@saska00 tie dve oknostrielne tam plnia aky ucel? Neuvazovali ste nad rozsirenim okna?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lenkito10:

Ahoj. S rozlozenim kupelne sa da hybat?
@lenkito10 ahoj stym žial nie
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@saska00 tie dve oknostrielne tam plnia aky ucel?…
@mgx To bolo prve, na co mi padol pohlad. Prezil by som aj ten obklad v pohode, ale okna... No neviem..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?