Ako sa Vám pozdáva takýto 3D obklad do kúpeľne?

Budem rada za všetky názory: je to už prehnane vyzdobené alebo nadčasové? Tento dekor sa kombinuje s komplet bielymi tiež veľkoformátovými obkladačkami 32x90cm. Ako na Vás pôsobí sivobiela kombinácia, moderne a chladno?
Odpovedať
1
2
@lucia_257 za mňa áno... do moderných interiérov... hosťovské WC a dcérinu kúpeľňu mám domu v šedých farbách obkladu, WC v plastických obkladoch...
Odpovedať
https://www.modrastrecha.sk/profile/p... ďakujem za názor, obzvlášť z mužského osadenstva ;-) lebo my ženy si rady vymyslíme niečo extravagantné a človeka z toho po 2 týždňoch bolí hlava :-D napr.kamarátkyna oranžová kúpeľňa :-x dom máme ladený moderne, skôr minimalisticky a s prírodnými dekormi (drevo, cement a pod.)...toto by bola len hosťovská na prízemi ale keďže je pri vchode asi ju budeme často aj my domáci používať,no a že či to už nie je príliš či to za pár rokov nebude gýč,ktorý bude vadiť? Horná kúpeľňa je béžovo hnedá, tak som chcela zmenu :-p
Odpovedať
@lucia_257 Ak sa to páči vám tak naše názory nebudete potrebovať. Určite to bude drahé a chcel by som vedieť či máte aj niekoho kto bude vedieť tento vzor aj rezať. Obyčajná rezačka nepripadá do úvahy a buďte musieť zohnať profíka s vybavením. Koľko m2 budete odkladať? Treba odkladať ak sa bude dať na cele kusy bez rezania. Pre istotu si objednajte 3-4kusy ako rezervu.
Odpovedať
@blackomt Áno, je to drahé, ale obklad nerobíme na 2 roky...teda dúfam :-p obkladačovi verím ;-) samozrejme,že sa rozhodneme podľa seba ale tak chcela som všeobecne vedieť ako sa to ľuďom páči ;-) podľa 3D návrhu výde väčšina obkladu bez rezania a tých m2 je skoro 27 ale tak nie všade by sme dali 3D, tak na necelej polovici možno
Odpovedať
@lucia_257 Ja som rozhodne za. Je pravda, ze je to drahsie ale tak pokial to clovek robi s tym vedomim, ze teraz do toho investuje, bude to tak ako to chce, bude sa mu to pacit tak to nebude davat za chvilu dolu alebo prerabat, v takom pripade sa to oplati. Osobne sa mi tato kombinacia velmi paci a vobec mi to nepride neosobne
Odpovedať
Profilova fotka
Bude to pekné
Odpovedať
mame podobny obklad, arkas concorde diamant z 3d wall kolekcie. mam ho kombinovany prave so sivou betonovou stierkou. siva a biela s trochou ciernej alebo inej farby ako akcentu je nadcasova zalezitost, pricom fakt nemas problem k tomu neskor nakombinovat hocico a v hocijakej farbe. mne sa do takychto interierov hodi este aj drevo, doda tomu prave ten hrejivy pocit. a k tomu tvojmu vyberu obkladu, biela je klasika a ta seda na obklade je teply odtien sedej. len tu podlahu, co je na foto by som k tomu nedavala. to uz sa mi dekorom bije s tou sedou na obklade. ak chces taku podlahu, davaj len tie biele obkladacky.
Odpovedať
ďakujem Vám všetkým za názory :-) až ma prekvapilo, že to nik neskritizoval :-D @bobs54 no veď práve, keď to je na dlhšie obdobie, tak sa podľa mňa oplatí investovať ;-)
Odpovedať
@kkl82 znie to super ;) ak nie si proti, pošli foto, ale ak by Ti to vadilo, nemusíš ;-) čo sa týka podlahy, chceli by sme dať túto: je to taká bledučko sivá, čo myslíš? pokračovala by aj do predsiene a do wc, aby to bolo pekne jednoliate, moc nemusím prahy a pod.ikeď v mnohých veciach sú praktické...
Odpovedať
@lucia_257 ja mam podobny plasticky vzor v kupelni, pozri moj album.Mne osobne sa to paci, podla mna je to aj nadcasove, biela a seda nikdy nic nepokazi.
Odpovedať
@alicka850 ozaj super tá šedá kúpeľna 8-) ale aj tá druhá je pekná :-) pozerám, že aj na kuchyni máme podobný vzor - my ideme mať dub san remo - a vy?
Odpovedať
@lucia_257 urobili sme kompromis, muz chcel teple farby a mne sa strasne pacila cervena, tak mame jednu taku a druhu taku. Mam ich uz obe hotove, len este je tam pracovny neporiadok, tak potom to pofotim pre inspiraciu.Inak tie obklady ani neboli az take drahe, ta dolna okolo 20e a horna tusim 21e, pozerala som, ze tietp plasticke v inych obchodoch su drahe. Kuchynu maju montovat tento tyzden, mam spodne skrinky cappucino lesk, vrchne jasmin lesk, vzadu lacobel jasmin a dosku dub hamilton. Dufam, ze bude pekna, nazivo to inak ukaze ako na vizualizacii.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lucia_257 este k tej podlahe, ja som zvazovala aku, nakoniec som dala bielu, ale vysparovana je sivou ako cela kupelna. Ak ma ten obklad nejaku dlazbu v kolekcii k nemu, zvazuj tu. Ja som povodne chcela velkoformatovu dlazbu, ale nech sme spekulovali kolko sme chceli, najkrajsie pasovala ta biela zo serie k obkladu. Nechcela som povodne bielu, ale nakoniec ked bude seda sparovka myslim, ze to bude ok. Krasne to tu miestnost presvetlilo, ked polozili dlazbu.
Odpovedať
@alicka850 Nuž, tak to gratulujem, Nás stoja tie obklady hore i dole po 45 na m2 :-S tak dúfam,že to bude ozaj pekné,a že sa tam Naša rodinka bude dobre cítiť :-) my s manželom sme maniaci do veľkoformátoviek, všetky obklady máme 32x90cm a dlažby 60x60cm a drevené podlahy 18x180cm :-D nuž, tá dlažba je síce iná edícia no od rovnakého výrobcu a sám ju s tým obkladom ladí,takže nebudeme viac špekulovať ;-) aj my máme jednu v manželových a jednu v mojich farbách :-D ale o červenej sa nemusíme dohadovať, to by u Nás neprešlo ale tak v malom sa mi to v tej Vašej vizualizácii vidí ;-)
Odpovedať
@alicka850 kuchyňa znie ozaj dobre :-) teším sa foto a držím palce a pevné nervy pri stavbe, nech všetko vyjde ako má a nech ste spokojní :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia_257 na mna to posobi moderne a je to velmi pekne a dizajnove. Kludne, ak ste taky typ cloveka, ze mate rada moderny styl, tak chodte do toho!
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia_257 hned by som taky obklad brala. len co stoji m2? to bude asi dost drahe, nie? mas zistenu uz aj cenu?
Odpovedať
@lucia_257 ale zas davaš si to na vela rokov a da sa to aj pokombinovať s hladkou, takže nejako to s tou cenou vyriešite. Držím palce :-)
Odpovedať
@krakovskaa jj cena dekoru je necelých 45/m2 a dlažba 37/m2
Odpovedať
@alicka850 jj tá hladká biela vyjde menej, tuším 33E/m2 takže dáko sa to spriemeruje ;-) ďakujeme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia_257 tak vyjde to viacej ale zase oplati sa, pekne to budete mat! ;-) :-) uz si teda aj rozhodnuta pre tieto, hej?
Odpovedať
@krakovskaa asi hej ;-) ďakujem pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som za vsetkymi desiatimi.. vlastne si neviem ani predstavit kde inde by sa to hodilo viac ako do kupelne.. som velmi zvedavy na vysledok
Odpovedať
@lucia_257 pripajam par fotiek z kuchyne, dnes zacali montovat, len orientacne ako to bude vyzerat ked si sa pytala. Tesim sa ako mala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alicka850 tie dolne skrinky, to je odtien capuccino a matne su? dobre vidim? trochu mi to skresluje fotka
Odpovedať
@krakovskaa je to cappucino lesk. Je to fotene vecer, kedze pred zotmenim sa mi nepodarilo sa tam uz dlho dostat :-)
Odpovedať
Pekne to vyzerá :-)
Odpovedať
My budeme mať nakoniec kombináciu dub a čierna matná v kuchyni, tak uvidíme, ešte si 10 týždňov počkáme na výsledok
Odpovedať
Ale máte to ozaj takú príjemnú kombináciu :-) tak nech Vám dobre slúži ;-) a ďakujem,že si poslala foto :-)
Odpovedať
@lucia_257 vau, to bude krasna kombinacia. Ja som po tej ciernej tiez pokukovala, mali jednu vzorovu taku v kuch studiu a bola nadherna.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?