Ahojte! Máte niekto skúsenosti z používania vo vlastnej kúpeľni? Katalógy i vystavené vane sú síce krásne, ale či je to aj praktické v bežnom užívaní, to nie je zrejmé... Konkrétne mám na mysli situáciu, ak sa chce človekiba okúpať, t. j. bez spustenia hydromasáže, či jednotlivé trysky netlačia, nezavadzajú a pod. Či pri pridaní soli do kúpeľa a pod. bez hydromasáže to neškodí tryskám, aj keď sa nepoužívajú...Prípadne, ak máte akúkoľvek skúsenosť (dobrú, zlú), podeľte sa! :-)
Neviem ako sa ta naša vola ale ma trysky po celom obvode, mame ju už 20 rokov a nepoužívame ju. V začiatkoch bola wow trz na ňu nie je čas ani chuť. Zbytočne veľká a keďže mame nízky tlak vody tak by sme sa nacakali, kým sa naplní. Akurát v nej sprchujem syna, pripadne mu napustim 15 cm vody nech sa poclapka. Za nás zbytočnosť, už by sme si ju nekúpili, len v tom období to bola novinka.
Skusenost s tym nemam len s tym pracujem..Odporucam kupit klasiku bez masaze....pouzivat to budete zriedka...dalsia vec nieja tak vana ako vana... ked tak tak taku co ma funkciu vyfuknutia zostatkovej vody z hadic lebo pri tych lacnejsich sa vam v klude moze stat ze si napustite vanu, vychutnate masaz vypustite....povedzme po mesiaci si ju znovu napustite pustite trysky a bum mate za*ratu celu vodu lebo cely mesiac vam v potrubi ostala zostatkova voda ktora zacala pracovat 🙂 Dajte klasiku a za usetrene si doprajte inu radost.
Ahojte priatelia...
Hydromasážne vane sú pekným a príjemným doplnkom každej kúpeľne,príjemným spoločníkom na oddych ,no nie pre kazdeho, lebo je potrebné sa pri nej aj občas zapotiť.
Minimálne raz mesačne je potrebné čistiť potrubie špeciálnymi roztokmi proti usadeninam a na dezinfekciu ,a momentálne som tu ,lebo potrebujem po 5 rokoch OPRAVU,SERVIS VANE A NEVIEM PRECO NEFUNGUJE... ( Motor ,elektronika,čerpadlo ,prasknuté potrubie??? Netuším)
PROSIM VAS O RADU...
HLADAM FIRMU,OSOBU,KTORA BY SI SA TOMU ROZUMELA A DALA MI VAŇU ZNOVA DO POHYBU.
DAKUJEM VÁM ZA KAZDY KONTAKT ❤️