Aké závesné wc kúpiť?

Ahojte všetci ktorí staviate, zariaďujete svoje domy ale najlepšie Tí, ktorí už bývate :-) Ako som si myslela, že nebudem mať problém s výberom závesnej misy, tak ho teraz mám a obrovský :-o Ide mi o to, aby vnútro tej misy nebolo malé a aby sa nešpinilo, teda aby som nemusela po každej veľkej potrebe šúchať kefou :-D Na trhu sa mi celkom páčila jika mio, ale známi, čo ju majú, tak mi ju vôbec neodporučili :-| ...odporúčali mi Jika olymp, ale tú nepoznám, máte niekto nejaké skúsenosti? ...v obchode sa mi celkom páčila aj roca nexo, ale tiež som nevidela ako spláchuje po ,,veľkej,, ...prosím Vás o Vaše skúsenosti a odporúčnia, v stene máme zbudovaný geberit, takže jedná sa len o výber misy :-p
Odpovedať
Profilova fotka
no.... ono dnes su vsetky tie misy viac menej podobne robene..... ak by tam bola len diera rovno dole, zase by to " špliechalo" a to nie je bohvieco... to uz radsej kefu do ruky :) Ale v podstate si myslim, ze to zaleží od viacerych faktorov, ktore tu nebudem z pochopitelnych dovodov rozpisovať :-D :-D :-D :-D :-D . My mame Kolo EGO, myslim, ze je to uplne v pohode a ked chce mat že uuuuuúplne bez čistenia, tak odporucam dva ustrižky papiera dať ako pasik smerom odpredu k vode a cistota v pripade napr. črevnych problemov zarucena.. :-D Inak splachuje celkom dobre, vsetko OK, myslim, ze sme s nim spokojní :) ( ty kokso, to je ale tema..... :-D)
Odpovedať
ja mam mio a nemam s cistenim nejaky extra problem. skor by sa zdalo problematickejsie to, ze male tlacidlo dievcensku malu potrebu nesplachne :-S ale pri vybere by som sa zamerala na WC, co ma celoobvodove splachovanie.
Odpovedať
Pred dvoma rokmi robili nezavisly test toaliet na nemeckom trhu. Je to stare ale pre zaujimavost sem davam link http://www.mojinterier.sk/index.php/b...
Odpovedať
my sme si koli odporucaniam kupili Jika lyra plus, no zalezi od okolnosti :-D niekedy s tym problem je a niekedy nie. zvyknem si dat aj ten pasik papieru - pre istotu :-D
Odpovedať
ak tu niekto odhalí tajomstvo nešpiniaceho závesného WC, obávam sa že to okrem druhej vlny krízy bude pre výrobcov záchodovej kefy jednoznačne existenčný problém :-) Ani si netrúfam odhadnúť koľko pracovných miest bude v nenávratne. Napadá ma ale aj iná súvislosť. Ak sa napríklad naozaj nájde na trhu takmer nepoka......teľný záchod a domáci sa naučia domáci veľkopotrebovať bezkefovo, čo ak budú mať návštevu ktorá taký nemá a to tak nevie robiť. Nebude nakoniec tú kefu aj tak treba :-) Inak super fasa téma. Naozaj mi to nedalo a musel som trochu humornejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
no my mame Jika Mio, lebo aj umyvadlo mame z tej serie, ale teda ma vobec nanapadlo zaoberat sa takymto problemom :-D . tym nechcem znevazovat vyznam tejto otazky :-D ked uz sa tu o tom tak otvorene diskutuje, clovek ma aspon moznost obzriet si svoj vytvor, co je pre niektorych ludi dost podstatna vec :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahojte nemá niekto skúsenosti s WC misou značky ROCA. vďaka
Odpovedať
my mame cersanit
Odpovedať
my máme duravit style, aj umývadlá máme duravit
Odpovedať
V podstate je jedno do čoho sa vytoto ide o to aby sa ti ten záchod páčil aj s odstupom času. momentálne je na trhu mrrte výrobcov sanitárnej keramiky a každý chce niečim zaujať. U Jiky ma zaujalo to , že séria MIO a CUBITO je to isté len CUBITO je drahšie :-D osobne mám CERSANIT za 30€ aj keď sa mi páči ROCA HAL alebo aby si mala lepšie čistenie Keramag Rimfree závěsný klozet bez splachovacího kruhu http://www.keramag.de/fileadmin/downl... a baktérie nemajú šancu :-D a tú kefu budeš potrebovať stále x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?