Zápustné madlo + IKEA kuchyňa

Ahojte, má niekto skúsenosti s touto kombináciou? Dá sa to spraviť? Máme kuchyňu z ikey, len úchytky sme si tam nevedeli vybrať. Chceme takéto ako na fotke, len sa bojím frézovania. Ďakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
Zafrezovat sa to da lebo sa to nedrazkuje od kraja po kraj len treba aj z dvierok zrezat lebo madlo navysi cca 3mm a aby sa potom dvierka a hlavne cielka zasuviek zmestili. Tieto madla su vyrabane v roznych sirkach a volaju sa Ramara.
Odpovedať
Profilova fotka
Este jedna vec ak su dvierka foliovane ani sa o to nepokusaj lebo casom folia odpraskne. Ak su z laminovanej dtd popripade senosan akryl alebo striekane je moznost to urobit no rezanu stranu je treba paskovat aspon ja to tak robim kvoli vlhkosti z varenia aby nenapuchli.
Odpovedať
@sissy87 tieto uchytky mala ikea este tak pred rokom a pol, volaju sa Blankett, mame ich na linke ikea metod, montaz zo zadnej strany dvierok v dekore askersund dvomi skutkami bez frezovania. Bezproblemov.
Odpovedať
@wolodymyr Ramara je myslim narazaci profil, to co je na obrazku je Blankett
Odpovedať
@dent Diky moc. No ikea tie úchytky už nepredáva. Ale... našla som to na eBay... A presne také som hľadala, aj by som si to objednala, lenže sú tak také čudné rozmery. napr. 15" = 376 mm - túto dám na 40mm dvere? 18" je 452 mm .... 36" je 909 mm 24" je 605 mm My máme dvere: 80 mm, 60mm, 40mm, a 1x20mm šuflík. 🤔 😵‍💫 Pomooooc 😬
Odpovedať
@sissy87
Odpovedať
@sissy87 toto pise na 16". Uz je to tazke zohnat, tiez som zhanal na 60cm a uz sa mi to nepodarilo.
Odpovedať
@sissy87 manzelka vravi ze mame na sufliky sirky 60 a 80 nejake odlozene. Su to originaly ikea. Ak by si mala zaujem kludne napis bud spravu alebo aj sem....
Odpovedať
@adius Ste naozaj mily, len sa bojim ze dalsie kusy si nenajdem. My potrebujeme 10x 80cm, 7x60cm, 2x 40cm a 1x 20cm 😬 A spocitala som za kolko by to vyslo cez ebay... vyse 400 eur. Takze to asi nechcem. Keby mal niekdo este doma odlozenych zopar kusov tak by som si to rada odkupila. 😉
Odpovedať
toto by neslo? https://www.uchytky.info/uchytky-vief...
Odpovedať
@sissy87 Pisal som ti spravu 😉 netusil som ze toho tolko mame odlozene 🙂
Odpovedať
@dent na bazoši som nasla za 5 eur 60 cm a za 8€ 80 cm. Ale ma iba 1 ks takže mne to nestači. Keď chceš dam ti link.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sissy87 dik.uz nezhanam, chybal mi iba jeden, ale uz som to poriesil inac.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@adius Dobrý deň. Je to uz viac ako rok, čo ste dávali príspevok, no skúsim 🙂 Nemáte náhodou ešte stále tie úchytky Blankett 60 z Ikea? Vopred ďakujem za odpoveď.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@ludmila_mar dobry den, este hladate uchytky?
Odpovedať
@zacko Dobry deň. Už nie. Ďakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?