Odpoveď na príspevok od marika789:
Dobrý deň, má niekto skúsenosť s použitím keramic… @marika789 náhrada prírodného kameňa na pracovnú dosku bola dávno vymyslená -je to Rezopal.Odpoveď na príspevok od marika789:
@wolodymyr @ricir @eagleowl @zita19 @rkorba @emil… @marika789 len potom davajte rektifikovanu dlazbu na minimalne spary a jolly hrany aby ste sa vyhli zakoncovacim listamOdpoveď na príspevok od zita19:
@marika789 len potom davajte rektifikovanu dlazbu… @zita19 jplly hrany dopadnu veľmi zle. Obiju sa i pri jemnom kontakte :-( Robil som ich do kupelne a zena sa o ne uz postarala...Odpoveď na príspevok od rkorba:
@zita19 jplly hrany dopadnu veľmi zle. Obiju sa i… @rkorba Prípadne ani jolly hrany, ani lišty (ako na foto)? :)Odpoveď na príspevok od marika789:
@rkorba Prípadne ani jolly hrany, ani lišty (ako … @marika789 to vyzera ako by som jedol z podlahyOdpoveď na príspevok od yuri66:
@marika789 to vyzera ako by som jedol z podlahy @yuri66 Áno, môže vám to evokovať podlahu, lebo dlažbu máme v hlavách spojenú s ňou, ale stále to pre mňa nie je odradzujúce :)