Kamenna pracovna doska z Ikey - mate skusenosti?

Zdravim, zvazujeme kupu kamennej pracovnej dosky z Ikey https://www.ikea.com/sk/sk/p/oxsten-p.... Mate niekto skusenost? Ako sa vam pozdava? Aka je udrzba/odolnost?
Odpovedať
Prečo z ikey? Nebude to lepšie na mieru? Keďže bežný meter vychádza na 285€ ,tak na mieru keď si kúpiš kvalitný Quartz , plus už umývadlo odspodu,výrez na varnu dosku aj keby nejaké zásuvky...tak to nebude viac....a aj ti to prídu namontovať.
Odpovedať
@willinko23 a mate aj osobnu pozitivnu skusenost s nejakou firmou, ktora robi taketo dosky na mieru?
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja poprosim kontakt v prijatelnej cene....
Odpovedať
@pink_hippo áno ale záleží od lokality...nepríde vám prešovská firma na západ a zase opačne...ale veľa firiem už robí z technistone,alebo silestone,len treba zadať a materiál do vyhľadávača.
Odpovedať
Profilova fotka
@pink_hippo túto dosku momentálne nepredávajú, majú to tam napísané 🤷‍♀️ My sme si dali Technistone, zameriavali to laserom priamo na mieste. Prišli priamo z Čiech z firmy Technistone, ale robia normálne po celom Slovensku. @plamen cena závisí aj od počtu výrezov, ktoré si dáte. A od dĺžky, ktorú potrebujete. Je to individuálne, dajte si poslať cenové ponuky a porovnajte si.
Odpovedať
@sandria iba online sa dany produkt nepredava. Boli sme pozriet osobne, a stale sa da objednat. Vdaka za tip, skusime si dat vypracovat cenovu ponuku aj u nich.
Odpovedať
Profilova fotka
@pink_hippo Ok, ja len že tam je napísané, že sa nepredáva ani v obchodných domoch, ale keď Vám povedali, že sa dá tak v pohode.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?