Ti co mate cierne kuchyne v spojeni s obyv. :)

Ahojte, Akej farby mate nabytok v obyvacke spojenej s kuchynou, ktora je cierna? :) Opat cierna? Nedari sa mi najst na internete inspiraciu.. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@niky2306 ani tú v inšpiráciách alebo v kolekcii si ennašla? Známi to majú tak a majú obývačku drevo, kuchyňu majú matnú čiernu v kombinácii s nejakým drevom a pri obývačkovej stene sa riadili tým drevom, čo mali v kuchyni a sedačku majú tmavosivú ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@niky2306 tak to samozrejme zalezi aj od obyvacky do coho je ladena. Napr. u kamosky v Prahe som videla tak, ze linka je matna cierna kombi pastelova modra a tak isto sa ponasa aj obyvacka akurat tam sa uz vyhrala s tymi farebnostami. Tahala to cez modru, tyrkysovu a tak :)
Odpovedať
@niky2306 my mame spodok cierny, vrch biely a dosku drevo a v obyvke mame jednak drevo, jedalensky stol dreveny, a jeden rad skriniek na stene v obyvke mame s dvierkami, ako su v kuchyni tie cierne.. Ale urcite to prepaja hlavne to drevo..
Odpovedať
@niky2306 spodok cierny, vrch biely, tmavoseda mravorova prac. doska, tmavohneda podlaha aj v obyvke, tmavohnedy gauc, biele steny, bledo hnedy nabytok :)
Odpovedať
@niky2306 My máme klasika hnedá, drevo, ale známa má čiernu obývačku aj čiernu kuchyňu, béžovú podlahu, takú bledú robí to pekný kontrast a nábytok má farebný, šedá kombi so žltou takou slniečkovou, jedálenský stôl má sivý aj stoličky :)
Odpovedať
@niky2306 a tú kuchyňu máš celú čiernu či s kombináciou nejakou? Lebo keď je čierna kuchyňa, tak nábytok do obývačky by som isto nejaký iný zvolila. Mne čierna farba príde taká smutná. Ako keď je s kombináciou nejakou že bledé drevo tak ešte fajn ale videla som už aj celú tmavú kuchyňu a bol to strašne studený dom.
Odpovedať
@sampur a nie je to smutne alebo tmave, ked tam nie je ziadna vyraznejsia farba? Ako to na teba posobi? :)
Odpovedať
@janulienicka3 tak to uz je iny level zariadovania ta modra :) to klobuk dolu :)
Odpovedať
@janulienicka3 tak to by som chcela vidiet tu kombinaciu, lebo si to spolu neviem ani len predstavit. este som u nikoho nevidela take odvazne farby :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja som chcel takto, ale moja ma nakoniec odhovorila aj skrz údržbu je podľa nej biela a čierna smrť :D Haha, no čo už, je to jej kráľovstvo tak má v zemitých odtieňoch :)
Odpovedať
Profilova fotka
ako preco by to malo posobit smutne. kamoska maju matnu kuchynu v kombinacii s dubovym drevom, dubovy jedalenky stol, stolicky sede a zlte ( takze mas aj to ozivenie) a sedy gauc. stena obyvackova v decore ako kuchyna a jedalensky stol a ako vobec to neposobi teda smutne
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna je to v tomto smere uplne jedno. Ked je cierna kuchyna tak k tomu sa moze ladit ozaj hocico, cierna znesie akekolvek farby ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Úplne v pohode, keďže čierna a biela znesú tak povediac všetko a vôbec, to nemusí vyzerať nudne, práve by som bol povedal, že vnesie taký luxus do interiéru
Odpovedať
My máme čiernu matnú v kombiácii s tmavším dubovým drevom (dub truffle) a obývačku tiež ...je to tmavé ale elegantné.
Odpovedať
Profilova fotka
ciernu je dobre skombinovat s drevom podla mna, to znesie aj tmavsie aj bledsie a da sa to super pokombinovat 8-)
Odpovedať
Kuchyna bude cierna s drevenou doskou a taketo sme teda vybrali :).. teraz uz len aky dat jedalensky stol :D
Odpovedať
@dobbynka @dangs uvazujem tiez nad zltou sedackou :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivetik78 hehe ked budem u nich tak si to pofotim ona bude rada :D haha :D
Odpovedať
@janulienicka3 dohodnute, odfot mi to :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Toto vyzerá dobre @niky2306 a keď ešte k tomu farebnú sedačku, to zase celú miestnosť tak rozveselí, oživí, nemuselo by to byť zlé. Len pri žltej potom opatrne aby sa nejako nezaniesla rýchlo tá farba, nezašpinila :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?