Spravne osadenie indukcnej varnej dosky

Dobry den, myslite si, ze takto osadena varna doska je v poriadku? Ze tam je medzi pracovnou doskou a varnou doskou medzera? Nebude tam zatekat voda a usadzat sa spina? Vdaka.
Odpovedať
@lulu_ba pritlac prstom ci to ide dole
Odpovedať
@sysell ide to trocha dole, hybe sa
Odpovedať
@lulu_ba nema sa hybať
Odpovedať
asi mas krivu pracovnu dosku, treba prilozit vacsiu vodovahu a pozriet. V kazdom pripade ma sediet ako rit na serbli. Ak je doska v rovine, tak ju treba este raz osadit, lebo niekde je sprajcnuta. To sklo asi ohnute nebude.
Odpovedať
@lulu_ba treba pozriet ci je to dostatocne prisktutkovane, od spodu budu dake uchytky ..
Odpovedať
tak ako sysell
Odpovedať
Profilova fotka
Žiadne úchytky na spodnej strane nehladajte, vôbec nemusia byť. Tento jav sa zvykne vyskytovať, keď v ploche výrezu ešte ostane kúsok z vrchnej časti spodnej skrinky. Dnešné varné dosky sa vyrábajú v hrúbkach od 4,5 do 5,5 cm, teda presahujú hrúbku pracovnej dosky 3,8 cm. Inak ja zvyknem kraj dosky zasilikonovať a tým sa zabráni zatečeniu vody a nečistôt pod dosku.
Odpovedať
Mozno je aj priskrutkovana ale tesnenie je dalej od kraja preto je tam medzera. Vidno to ked som si priblizil obrazok. Ta medzera je zrovma hrubka tesnenia
Odpovedať
Profilova fotka
aj my to tak mame ako vravi @tomasko007 . je to hrubka tesnenia. ale tiez sme vyrez do dosky presilikonovali, kvoli vode.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?