Spotrebiče Electrolux

Varná doska pl.EHT70835K, rúraEOB53203X,umývačkaESI65060XR,chladničkaERN29770,mikrovlnkaEMM20208X.Ak máte skúsenosť budem vdačná za názor.Vďaka!
Odpovedať
Tak ja mám podobmú umývačku, len je plne integrovaná ale programy sú všetky rovnaké. Neboj sa budeš nadmieru spokojná s tou umývačkou čo sa týka účinnosti umývania aj hlučnosťou. Ani ju nepočuť keď umýva. Čo sa týka rúry tak tú mám presné takú istú. Klasická rúra, ktorá má viacej programov. Ja som vždy chcela s funckiami a nedávno som zistila že vôbec tie funkcie nevyužívam iba spodný a horný ohrev. Ale skúšala som raz aj teplovzdušné pečenie, tak to je tiež dobré keď chceš piecť na viac plechoch. A čo sa týka chladničky, mám inú ale aj tak som s ňou spokojná nad mieru, hlavne čo sa týka hlučnosti, lebo predtým som mala Candy a v nej tak niečo praskalo ako keby si konáre lámala. A plynovú dosku mám inú, nerezovu, a takú sklenenú som ani nechcela lebo keď ti niečo vykypý tak sa ti to hneď vyleje z varnej dosky na pracovnú dosku na kuchynskej linke, a prie nerezovej sa ti to zachytý v tje priehlbine. A skleneú treba veľmi často leštiť aby bola pekná.
Odpovedať
@evikuke ďakujem už je to objednané!
Odpovedať
Nebooj, budeš úplne spokojná :D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
si spokojna s tymi spotrebicmi od elektrolux?????.............. tiez rozmyslame o tejto znacke.dakujem
Odpovedať
@fannynka no ja som total nespokojná, varnú dosku som po roku vymenila, vstavaná rúra na prvý pokus pokazená-výmena za druhú, do 1 roka a 3 mesiace pokazená znova ;-( a nakoniec, aby toho nebolo málo, mám aj klasickú rúru, tá sem tam nepečie na takej teplote ako jej nastavím, ale inak ide.... :-D smola.... nevadí, aspoň pekné designovo sú.... 8-)
Odpovedať
no tak to mi je luto :-(............................my sa rozhodujeme, ale vidim to tak, ze nakoniec dame BOSCH
Odpovedať
my sme problem nemali s nicim.vsetko fici :-)
Odpovedať
@fannynka ja som mala elektrolux mikrovlnkou a 2 krát som mala zlomene otváranie dverí tlačidlo pod ním je plastovy diel a ten sa stále lámal takze s mikrovlnkou som nebola spokojna ale vstavana rura super s tou som maximálne spokojna takze ak mikrovlnkou tak nie so systémom otváranie zariadením tlačidlo ale radšej s pevnou ruckou
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
adrianal prosim ta aky typ mikrovlnky ste mali?
Odpovedať
Profilova fotka
@adrianal prosim ta aky typ mikrovlnky ste mali ?
Odpovedať
Ja mám takmer všetky spotrebiče v kuchyni značky Elektrolux (vstavané) a som spokojná, digestor a chladničku mám inej značky. Zatiaľ všetko fičí, ako má a mikrovlnku mám vstavanú s tlačidlom na otváranie dverí, zatiaľ sa nič nestalo :-) a na základe vlastnej skúsenosti môžem len odporučiť.
Odpovedať
všetko okrem digestora máme už niekoľko rokov od elektrolux (aj vysávač, aj práčku) a odporúčam, nič sa nepokazilo , všetko funguje ako má :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
No, u nas odisla nasadka na vysavaci asi do pol roka, predtym na druhom vysavaci pol roka dalsieho do zadu, tiez electrolux, tiez nasadka :( a dnes len pozeram na nas vysavac a krutim hlavou, ze som vobec teda electrolux kupovat nemusela :( Chladnicku sme mali, nic moc :( Pracka jedna katastrofa :( Umyvacka fachci, ale ja som ju mala len pol roka a potom zostala v rodine, ale je minimalne pouzivana, podotykam, kedze tu uz niekto na fore opravoval moj nazor - kedze je to aeg-electrolux - vraj je to ok a ina liga ako electrolux. Osobne, uz by som si radsej z rodiny electroluxu nekupila nic :(
Odpovedať
@nanika A co prosim ta pekne pri chladnicke znamena "nic moc"? Lebo ved taka chladnicka len chladi, co uz tam moze byt. A ta nasadka na vysavaci, myslis tu 3in1? Sa mi mari ze mas UltraOne. Ak ano, da sa dokupit za 10E v electrolux shope. A k teme:V starom byte sme mali vsetko Electrolux (umyvacka AEG-Electrolux), jedine pracka putovala s nami do noveho a funguje 10 rokov. Uz by som aj bola rada keby sa pokazila nech mozem bez vycitiek kupit novu. Vsetko bolo bezporuchove po cely cas.
Odpovedať
@alzbetae ved som ju tam aj objednala a kupila, ale nestoji 10 eur, ale 33 :( Ale kym dosla, nemala som ako vysavat a keby si videla ten mechanizmus, ja sa trasiem ako ratlik, vzdy ked vysavam. Ta hlava je nasadena v tom otocnom klbe, kde je gumena hadica iba na dvoch akoby umelohmotnych kruzkoch a tie sa mi aj zlomili, co sa moze kedykolvek stat znova, kedze je to plast 1cmx2-3 mm. Kupovala som ho podla recenzii na nete, ale to teda nie je ani pravda, ako sa od nich lisi. Kupovala som ho hlavne podla vykonu, ze aj ked mas plnsi sacok, tak sa neznizuje saci vykon - ze ha ha ha. A tazky je ako slon. Paci sa mi system zaklikavania sacich trubiek a koncoviek, ale to je asi vsetko. Predtym som mala clario, bol rozhodne spratnejsi, lahsi a aj ked bol typovo starsi, vykonovo to bolo asi narovnako, ako ultra. Takze som vymenila lepsie za horsie. Kazdopadne som mohla kupit inu znacku, za polovicu penazi, toto je nadhodnotena suma a za nic :( Pracka, o tej fakt skoda mlcat, lebo bola plesniva, smrdela ako tchor, obcas z pasie neodstredila a to uz po polroku. Ked ma skoro prizabila, co odisiel asi elektromotor a cudilo sa z nej, tak letela. Vadna bola asi pol roka po kupe a rozpadla sa presne po zaruke, elektromotor bol drahy, takze jej oprava sa neriesila a ani som nad tym nepremyslala, kedze bola, aka bola :( Chladnicka bola hlucna, po case odisla rucka, nemala som dobre vybraty druh, co sa usporiadania vo vnutri tyka, nevyhovovala mi. Preto pisem, ze nic moc, nebola to moja chladnicka, ktora by mi sadla, ale svoj ucel plnila. Ale to ani tak nezalezi od znacky...
Odpovedať
@haslerka91 prepac ale presný typ uz neviem bola zabudovana
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ja som mala v podnajme perfektnu varnu dosku od elektroluxu,presne cislo vsak neviem...momentalne mam vysavac tiez elektrolux.....ja som s touto zn.spokojna..... :-)
Odpovedať
Mam electrolux pracku, umyvacku, varny panel a digestor a som spokojna, chladnicku mam zanussi, lacnejsie a bez drzadiel, inak ako electrolux. Som spokojna. Ale vraj je rozdiel medzi spotrebicmi vyrobenymi v EU a v Azii. Ja mam tie z EU.
Odpovedať
Profilova fotka
mam od Elektroluxu chladnicku a sporak, oba z rady Intuition.... a nikdy viac :-p v strucnosti by som problem popisala takto : chladnicka hreje a sporak chladi..... 8-( sporak je EKK 511500W...ked si ho dam predhriat na hornom + dolnom ohreve na urcitu teplotu, tak po nejakej dobe zhasne svetielko - akoze je pripraveny a pritom tam vobec nie je pozadovana teplota (extra som si kvoli tomu kupila teplomer do rury - pri 150 stupnoch mi svetielko zhaslo za cca 10 minut, ale kym sa to naozaj zohrialo, tak presla aj pol hodina.... za ten cas som v starej More mala kura upecene) takze peciem len na teplovzdusnom mode, ale aj tam to trva...... nastastie este v zaruke sa mi tam pokazila nejaka suciastka, vyhadzovalo mi poistky v celom byte, a ked prisiel opravar, tak mi menil rovno aj termostat, s tym, ze cela tato seria ich mala vadne.... chladnicku mam cca 3 roky, neviem presne typ, ale je to space plus, na vysku ma vyse dvoch metrov a zmesti sa mi do nej menej veci ako do mojej predoslej zn polar, ktora merala 175 cm (inac sirka a hlbka rovnaka). proste je ten vnutorny priestor nejako divne rozdeleny. nebola prave najlacnejsia a musela som zainvestovat este aspon do jednej dodatocnej policky, aby sa mi tam aspon nieco dalo ulozit. Ked v nej nastavim teplotu na stupen 5, tak mi vzadu steka voda a kockove maslo mozem po vybrati rovno natierat, ked to zvysim na 6 (viac sa uz neda), tak mam vzadu behom dna 1 cm vrstvu ladu..... a mrazak je kapitola sama o sebe - tie plastove sufliky vymyslel urcite nejaky genius - po prvom tyzdni praskol prvy - ak su naplnene viac ako do 2/3, veci primrzaju k chladiacej mriezke a ked trochu silnejsie potiahnete, tak sa vam odtrhne kryt, pri odmrazovani sa drzi vsetok lad na tych mriezkach, takze je to robota na pol dna ak to nechcete nahrievat fenom..... takze nabuduce kupujem uz len Bosch - mam od nich cca 10 rokov pracku a stale bez problemov funguje... tuk, tuk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
my mame chladnicku Electrolux uz asi 8. rok a pohoda... jedine co sa na nej pokazilo je ta plastova policka na dvierkach... ale sa ani necudujem, ked som ju furt nalozila :-N... a rucku na nej nepouzivame, lebo do nej stale deti lozili, ked boli male :-N , tak sme ju odmontovali a pohoda.... a potom mame aj spominany vysavac UltraOne... vsetko je OK, vysava perfektne, ale co z toho... ked ho dame na najvyssi vykon, tak odstreli dekel ]-( 8-( ... ma niekto tento vysavac a taky isty problem? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. mala by som otazku. v obchodoch byva vo vstavanych rurach na spodu taky plech ze na zachytavanie mastnoty a podobne. nechcem aby to vyznelo hlupo ale ten plech tam ma byt akoze stale??? =-) vdaka za odpoved.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?