Aké máte skúsenosti so vstavanými spotrebičmi Electrolux?

Nevieme sa rozhodnúť či riešiť electrolux alebo inú značku. Na electrolux máme cenovu ponuku a celkom dobrú ale nás odhovárajú, že to nieje dobrá značka do kuchyne....Ďakujem.
Odpovedať
Chladnicku, vstavanu umyvacku, vstavanu ruru a pracku mame od Electroluxu. Vsetko funguje na jednicku s hviezdickou. Ja si naopak myslim, ze Bosch/Siemens a AEG/Electrolux su jedny z naj znaciek do domacnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame rovnako pracku, ruru, varnu dosku, kavovar, rychlovar, hriankovac aj mrazak z chladnicjou Electrolux. Rovnako sme mali v starom byte a vsetko super, bez problemov, bez reklamacii ficii.
Odpovedať
teraz mame sice iba chladničku s mraznickou, vyše 6 rokov funguje na 100%. Do noveho dávame vsetko do kuchyne elx, teda okrem chladničky, lebo taku aku som potrebovala elx nemal.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
My máme 10 rokov všetko Electrolux, teda chladničku máme vlastne AEG, ale ostatné spotrebiče, teraz začíname stavať dom a o inej značke ani neuvažujeme, určite spokojnosť maximálna.
Odpovedať
Profilova fotka
Mame sme dávali do novej kuchyne všetko Electrolux, maximálna spokojnosť, aj predtým sme spotrebiče od Electroluxu, kupovali sme prostredníctvom internetového obchodu a ušetrili cca 480 eur oproti kúpe v kamennom obchode. Pri chladničku treba dbať na to, aby bola postavená do roviny (pekne do vodováhy), inak môže časom začať brčať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?