Skusenosti -Senosan akryl lakované

Profilova fotka
Prosím Vás o radu - Vyberáme kuch.linku, viete mi poradiť kto už ma skúsenosti s materiálom na dvierka Senosan akryl lakované ? Chcela som striekane dvierka leskle, ale sú drahšie ako sme rátali. A foliu nechcem. Viete mi poradiť ktorý je lepši materiál či už na udržbu alebo kvalitnejši.A aky je medzi nimi rozdiel Senosan Akryl alebo Striekané ? Ďakujem
Odpovedať
1
2
@regina610 ten akryl je hrubsi v porovnani so striekanim, odolnost je tiez slusna. Na udrzbu to asi bude jedno, neviem posudit, mam len senosan
Odpovedať
Profilova fotka
Na beznu kuchynu striekane dvierka navysia cenu cca 700e ale zas farebne bez obmedzeni
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem
Odpovedať
Ja volím na svoju linku senosan akryl. Samozrejme striekané majú svoju výhodu- nemajú hranu a vieš ich dať nastriekať v akejkoľvek farbe. Zasa sú náchylnejšie na nárazy. Akryl má obmedzené farby, ale je dosť odolný voči poškriabaniu a majú naozaj pekný lesk za rozumnú cenu :)
Odpovedať
@regina610 Senosan je super vec a neni ani moc drahy, problem je ze sa vyraba v 2 var. jedna je menej odolna voci skrabancom a druha samozrejme viac,.... Urcite je to lepsie ako striekane dvierka ak sa jedna o cenu
Odpovedať
Profilova fotka
také jsem zvolila akrylát a dle získaných informací jsem zvolila Tracheu T.Acrylic (měl by mít silnější vrstvu akrylátu než senosan); kuchyň máme přes 2 roky a naprostá spokojenost (a to máme 2 malé děti, kvůli který jsme upustili od laku...)
Odpovedať
Tiez by som chcel na kuchynu bud senosan, alebo trachea. Senosan som drzal v ruke a pozdaval sa mi kvalitou. Mate tu v albumoch kuchynu s tychto materialov?
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem Vám za informácie :) Nakoniec teda zvolime asi Senosan Akryl na koľko je to aj cenovo dostupnejšia cena a halvne prijatelna , ako striekane
Odpovedať
@regina610 takze senosan vychadza lacnejsie ako striekana kuchyna?
Odpovedať
Profilova fotka
mi ešte nemáme kuchn linku vyrobenú,práve sa rozhodujeme komu ju dáme spraviť,a s akých materialov, ano Senosan vychádza lacnejšie než striekana.
Odpovedať
@regina610 ahoj my mame dvierka senosan vysoky lesk biely večer pridam fotky do albumu aj napisem presny tym senosanu
Odpovedať
Profilova fotka
@majklname ďakujeem :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@regina610 foto mam vo fotoblogu, este najdem nejake, a material je akryl vysoky lesk AM1800 TopX 1982, my sme úplne spokojny
Odpovedať
Profilova fotka
@majklname Ďakujem prosim ťa a aku máte pracovnu dosku ? bielu lesklu či matnu ?
Odpovedať
@regina610 doska je matna, egger W100 ST89 biela premium
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem, asi tu by sme aj mi mali mať, jaaj nech sa nam už začne tiež vyrabať kuch linka, máte pekný domček
Odpovedať
@regina610 dakujeme, este stale dokoncujeme a mame co este dorabat :D
Odpovedať
Ahojte, ten akryl ako vyzera, ako folia, alebo ako striekane? Neviem si to predstavit. Stolar nam to navrhol, inak sme chceli striekane- bielu matnu. Myslite ze to bude pekne aj v tom akryle? Dakujem pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
@maminecka2 Ahoj, ešte som nevidela ten akryl, ale myslím si že nie je v tom nejaký veľký rozdiel.A určite to bude tiež pekne aj matne :)
Odpovedať
@regina610 Dakujem, ten akryl ma vraj hrany, ale zatial sme to nevideli, budeme to este riesit. Lebo cenovo je to dost rozdiel.
Odpovedať
Profilova fotka
@maminecka2 je to cenovo aj unas dosť rozdiel, máme aj velku kuch linku. tak sme sa rozhodli pre akryl.
Odpovedať
@regina610 Dakujem, my este teraz riesime aj egger, ja uz netusim co je co, jaj. Cakame cenove ponuky, tak uvidime. Lebo to co nam nacenili za striekane tak uz aj architektom padla sanka... :-x Ja by som este chcela servo na kose a moj sen tip-on blumotion na vsetky sufle (13), no len mozem snivat. Ani netusim o kolko viac je to oproti obyc. tip-on, ktore budeme davat. A to som si myslela ze koncom februara uz to zadame do vyroby... Mam z toho uz riadne nervy. Snad vysledok bude stat za to.
Odpovedať
Profilova fotka
@maminecka2 tie tip on blumotion som si nedavala račej ani nacenit, lebo len obyčajne nas vidu draho budeme ich mat 16suflikov, akurat bol cez vikend stolar všetko sme dali do kopy, tak tento tyžden budem čakat na cenovu ponuku, lebo ešte som doplnila do šuflikov priborniky, tak dufam že to už nejako nenaviši sa cena lebo už aj ja mam nervy..... chceme sa tiež stahovať nejako cez leto tka už dufam že dovtedy budeme mat kuch, linku lebo ju už strašne dlho riešim.... prave sa rozhodujem medzi drezom, či biely granitovy alebo hnedy ,ktory bude lepši na udržbu. Prajem Vám nech to mate tiež čim skor hotove a tak ako si to predstavuješ :)
Odpovedať
@regina610 Dakujem. Ja som teraz zasa vo faze ze opat neviem ci matnu, ci lesklu. Matna bude teraz in, ale mna to stale akosi taha k tomu lesku. Keby som si to aspon vedela niekde pozriet, lebo tie vzorkovniky kde je stvorcek 5x5 cm, to je o nicom. Som z toho hotova, uz sa mi o tom aj sniva. Stale nieco menime, teraz musime korigovat veci aj kvoli rozpoctu, vsetko je akosi ovela drahsie ako bol predpoklad... Aj Tebe zelam uspesny a skory koniec x-) Ale inak su to prijemne starosti :-) Len keby toho casu a priestoru aspon zbehnut do obchodu pri troch detoch bolo viac =-) A este sponzora by to chcelo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@maminecka2 Ďakujeem :) ja tiež ešte vyberam medzi drevodekorom tiež egger, a bielu lesklu budeme mat,ale už sa neviem dočkať finale :) ja som stolarovi povedala nech mi donesie ukazať kus dreva ,lebo podla tej malej vzorky sa neda vybrat,Len som si vybrala ešte dva drevodekory ktore sa mi lubia, tak ešte tie by som rada videla. ja som zastenu menila raz obklad potom drevo dekor, lesk matnu :D vela toho bolo tiež.... zatial ešte ja mam čas ale tiež ho je malo.... klobuk dole ešte aj deti,domček ale vysledok bude stat tiež zato :) a spoznora by to veru chceloo :D
Odpovedať
@regina610 x-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@maminecka2 ahooj,už máš kuchyňu?😆
Odpovedať
@domuska01 Ahoj, no nastastie uz ano x-) Uz pol roka byvame, deti uz sa zaoberaju demolacnou cinnostou :-D Nakoniec Egger perfect sense biela matna, sufle tip on blumotion ;-) A velka spokojnost. Teraz zasa riesim ine veci, takze nudit sa nenudim 8-) .
Odpovedať
Senosan je hraneny leserom, odolnejsi voci poskriabaniu,dobra udrzba teplou jarovou vodou, mam vysoky lesk biely ked chces dvierka hladke je to najlepia volba . Striekane sa robia vascinou ked chces tam nejaky vyfrez v dvierkach, pouziva sa na vidiecke alebo provense kuchyne.
Odpovedať
@juliahradecka aj ja som si dala senosan uvidíme,a nie je snehovo biela ako ostatné lesky,že?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?