Sklenny obklad

Ahoj dúfam že mi niekto poradí. Veľmi túžim do kuchyne po sklenenom obklade. Našla som pekný v Merkury Market ale bojím sa keďže budeme mat plynový sporák. Moja otázka ma niekto sklenny panel z merkury a ste spokojný? Nevadí plynový sporák?
Odpovedať
Z merkury nie, ale kolega má celosklenený obklad za linkou rezaný na mieru. Sporák tomu určite vadiť nebude, veď aj na inom sporáku sú horúce hrnce. Prečo by si to ale nikdy znovu nedal je to, že na tom vidno úplne všetko, každý jeden odtlačok. Leští to skoro každý deň a už je z toho na nervy.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nikusapechova:

Ahoj dúfam že mi niekto poradí. Veľmi túžim do ku…
@nikusapechova Lacobel za plynový sporák môže byť, ale nie všetky sú kalené. Za plynový sporák iba kalené (tvrdené) sklo. Takže vyberať podľa toho.
Odpovedať
Ak ho chces mat aj za sporakom, malo by to byt tvrdene sklo, aby te teploty, ktore tam budu vydrzalo. Ono neviem, ci by nebiolo vhodne prehodnotit predajcu, ak teda chces, aby ti co to ten obklad aj vydrzal
Odpovedať
Profilova fotka
akoze vsak nemusi byt ani z mercury ten obklad zly. len si to treba preverit, ci ozaj tie parametre, co sa pri nom uvadzaju su aj skutocne realne, ci sa na to da spolahnut.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od erik4827:

Ak ho chces mat aj za sporakom, malo by to byt tv…
@erik4827 nie je problem ani ten z mm. Mam kamarata, co ho daval a byvaju 5 rokov a ziadny problem nemaju. Len teda jednoduchsie je udrziavat nieco, co ma nejaku kresbu ako napriklad drevena zastena.
Odpovedať
Profilova fotka
to sa nemusis obavat, jedine udrzba je taka vec nad ktorou sa treba zamysliet, ci si s tym OK. Pretoze skor bude vidiet na tom kvaple alebo cosi obdobne ako pri inych typoch, inych zastenach.
Odpovedať
v byte sme mali od nich sklenenu zastenu a co sa tyka kvality, tak s nou nebol vobec ziadny problem. co sa tyka udrzby, tak nevidim rozdiel co sa materialov tyka, ak je zababrana, tak si tak ju musis umyt
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?