Kuchynský drez: Ako upraviť väčšiu dieru v doske?

Ahojte chcel by som sa spýtať, chceme nové umývadlo do kuchyne a šírka diery( čo už máme) je väčšia ako nový drez, takže neviem dalo by sa to nejako spraviť lebo som mal v pláne že tam domontujem drevo ku kuchynskej doske a potom ten kúsok natiahnem s fóliou nejakou. Bavíme sa o 8cm cca. Dakujem za info
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od damo8397:

Ahojte chcel by som sa spýtať, chceme nové umývad…
@damo8397 vidím to na výmenu celej dosky. Všetko ostatné bude ako päsť na oko. Dá sa improvizovať, ale nedá sa to skyť, aby to nebolo poznať.
Odpovedať
mozes tam dat hocico, ze to bude vyzerat provizrne je jedna vec, ale druha vec je, ze za chvilu aj tak udes menit dosku, lebo ti zacne vsetko puchnut od zatecenej vody, takze usetri si robotu a rovno vymen dosku a daj vyrezat dieru presne pre novy drez.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. A nemozete zohnat vacsi drez? Ktory sa vam tak zapacil?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od damo8397:

Ahojte chcel by som sa spýtať, chceme nové umývad…
@damo8397 Asi máte kuch. linku len na kukanie... Totiž keby to malo byť na prácu gazdinky, tak čím väčší drez, tým je to lepšie. (a odpadli by Ti aj starosti s látaním, plátaním PD. Aj tak ju nakoniec, presne kvôli tomuto, vyhodíš.)
Odpovedať
Profilova fotka
Kupiť väčší drez. Čokoľvek dolepované bude iba dočasne a nebude ani pekné.
Odpovedať
Profilova fotka
Nijako to neskusaj ... skoda casu a aj tak sa vratis na zaciatok. Novy drez vrat a kup vacsi alebo vymen dosku. S vodou nevybabres ... najde si cestu.
Odpovedať
Dakujem všetkým za info
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?