Ktorá kombinácia dvierok je tá naj?

Profilova fotka
Poradte ktore dvierka vybrat k prac.doske .
Odpovedať
pravé v dekore ako sú ľavé. to šedé je pracovná doska? Ak áno, mne sa to k tomu nehodí.
Odpovedať
Profilova fotka
Nie je to hnedá Wenge Mali.
Odpovedať
Profilova fotka
Pracovnú dosku ešte vyberáme nieje konečná.
Odpovedať
Profilova fotka
este jedno foto s podlahou
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa pozdáva viac farba dvierok ako sú vľavo : takú starobielu ľahšie možno kombinovať aj napr. s jedálenským nábytkom a pod. , biela je stále trendy (mne smotanová pripadá primoc starosvetská) Ale dekor by som dala čo najjednoduchší, aj kvôli údržbe..ten vpravo sa mi pozdáva viac, ale určite by som nedelila tým zvislým rezom stredovú plochu...v jednoduchosti je krása :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tie dlazdicky su kremove foto nejak do ruzova.
Odpovedať
Profilova fotka
A dekor jeden z tychto
Odpovedať
Profilova fotka
ako si dala fotku vyššie, poviem len toľko...podľa mňa je rizikom dávať rôzne "krémové" farby (a ešte aj rôznej štruktúry) vedľa seba - drevo/dekor, kachličky, doska, parkety ..toto bude všetko v pohľade a treba si uvedomiť, či chcete radšej farby alebo štruktúry...ale nie oboje, lebo to potom treba ísť k Nore Mojsejovej po profi-rady :-D Biela (starobiela) bude podľa mňa lepšia...a k doske & parketám...by som poznamenala, že keďže pôjd eo väčšie plochy (než takéto malé vzorky) tak si treba predstaviť celok, či nebudú vzory dreva primoc výrazné a môžno aj rušivé...(nehovorím o krémových..skororužovkastých kachličkách asi za linku, ak vidím dobre...). Nechcete pozrieť dosku napr. vzoru jemného kameňa /piesku? možno by šla lepšie do celku :-) z tých dvierok..u mňa by vyhral vzor dvierok z 1.fotky -kde je písané Merano - krásne jednoduché, a tá úchytka je super :-) farbu dreva hocaku, drevo je vždy krásne, ak sa neprepláca a nechá vyniknúť prirodzený dekor a farba :-)
Odpovedať
tiež som hlasovala za ľavý dekor, ako píše @pocem kvôli jednoduchému kombinovaniuu s otatnými zariaďovacími predmetmi. Dekor som myslela farbu a jej úpravu nie frézu - len aby sme sa rozumeli.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za rady a dlaždičky aké ak nie tieto biele????
Odpovedať
@clover22, to musíš vybrať až keď máš zvolenú pracovnú dosku, aby to ladilo navzájom
Odpovedať
Profilova fotka
@clover22 akože to sú biele? tá malá kachlička? tak ja odtiaľto z Bratislavy nejak zle vidím :-) k bielemu drevu ide aj krémová-isto by tam šli pekne (foto môže skresľovať...treba si tie vzorky pozerať aj v tieni, aj na slnku, aj na umelom svetle...tak získate lepšiu predstavu...treba si dať aj pozor na výraznejšie vzory (dreva), lebo tie ukážu inak na skutočnej ploche :-) a tiež myslieť aj na to, že len nábytok nerobí zariadenie, lebo isto bude všeličo na poličkách (už aj obyčajné číre sklo-poháre spravia iný obraz )...
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?