Koľko trvá priemerne montáž kuchynskej linky

Dobrý deň, kto ste si dali montovať kuchynskú linku , koľko to približne trvalo, ak bolo všetko nachystané a nič nechýbalo, v papieroch s termínom dodania mám uvedené 4 dni čo sa mi zdá dlho. VĎaka za odpoveď.
Odpovedať
mne robil poliak a spravil my ju za pol dna,jeden den si vsetky skrinky doviezol a na druhy den my to umontoval aj s potrebičmy.nahodil my digestor,indukčku,umyvadlo dal do silikonu a myčku,ale do elektriky my to už daval elektrikar.Ale 4dni sa my zda dlho,ale ak maš obrovsku kuchynu a zložitu tak može sa ti s nou pohrať,ale aj tak je to dlho.
Odpovedať
Nie som ziadny primitivny pseudo liberal bez argumentov co riesi len pravopis ale z tohto ozaj bolia oci. @petka456 @eryykah ak su 2 skuseni den dva. 4 ne asi s rezervou alebo je kuchyna brutalna
Odpovedať
@sysell nečitaj a nebudu ťa bolieť oči :-)
Odpovedať
Mne ju zmontovali za doobedie, vacsina skriniek bola poskladana uz v dielni, dosku mali odrezanu, dieru na drez pripravenu. Ale ak dojde linka v doskach a kazda skrinka sa bude skladat na mieste, tak to moze byt aj zo dva dni, zabudovanie spotrebicov tiez nejaku hodinku trva
Odpovedať
Profilova fotka
@eryykah ak uz nebudu skladat skrinky tak za tri 4 hod by to mohli mat, ak budu skladat skrinky tak viac a aj zalezi aku velku linku :)
Odpovedať
@eryykah to je tazko povedat, lebo zalezi aj od typu kuchynskej linky a aj od toho, ci mas rovne steny alebo krive. Niekedy namontuju kuchynu aj za jeden den a inokedy im to trva aj 4 dni ako mas v zmluve. Nechaj to na nich.
Odpovedať
Profilova fotka
@eryykah kolko trva priemerne upratanie domu? ;-)
Odpovedať
@eryykah záleží, aká veľká je linka. U nás ju nahadzovali dva dni.
Odpovedať
Páči sa mi ako tu nikto nerieši rovnosť podlahy a stien :-D
Odpovedať
@richard71 nj mne bude trvať dlho :D @megdesign kuchyňa je pomerne mala, jediný problém by mohol byť s nahadzovaním steny na skryté dvere do komory, ktoré sú súčasť kuchynskej linky @skywalker10 hádam, rovné, min týždeň sme vyliali nivelačku, stena neviem ma nahnevajú ak nie, lebo aj omietku zhadzovali, kvôli tomu ,že by to nemuselo vychádzať podľa projektu kuchyne Vďaka za odpovede a aj ste boli prítomní pri montáži alebo ste ich nechali nech si robia robotu?
Odpovedať
@eryykah ja som si robila svoje, oni svoje. Co by som tam mala postavay a motat sa im pod nohy. Kedze vsetko bolo do detailu vyriesene dosli si vypytat len rury od digestora
Odpovedať
Profilova fotka
@eryykah no tak mas odpoved na svoju otazku :) kazdopadne drzim palce nech to dobre dopadne a budes sa z linky tesit ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@eryykah si zober, že my máme veľkú kuchynskú linku a stolári nám ju montovali tri dni. Vôbec som sa im nečudoval, keď som videl, ako to všetko musia dopasovať, aby im to všetko sedelo. Nezdá sa to, ale aj s montážou je veľa práce.
Odpovedať
U mna linka od kvalitnej firmy z Trencina trvala od 7rano do 17tej poobede, traja ludia s jednou 1 hodinovou prestavkou. Ani jeden ani len na chvilu nestal. Linka dlzky 5m, osadzali aj umyvadlo a spotrebice (ind. doska, mikrovlnka, truba, digestor) Na mieste az vyrezavali otvory na umyvadlo a dosku.
Odpovedať
Profilova fotka
@eryykah zalezi od firmy, velkosti, ludi, ci uz pridu so zlozenymi skrinkami, do jedneho dna aj so skladanim a osadenim spotrebicov a umyvadla :)
Odpovedať
Profilova fotka
@andibe väčšinou keď ide o firmu, tak už prídu s hotovými zloženými skrinkami. Ale aj tak nejaký čas trvá, pokiaľ to dajú na svoje miesto, uchytia, zasilikónuju, osadia spotrebiče, nahodia šuflíky, atď. Je to kopu vecí, ktoré musia spraviť, aby bola kuchynská linka kompletná.
Odpovedať
u nás to trvalo viac dní, už neviem presne koľko (môj mozog to už radšej vytesnil). Dvierka na skrinky nahadzovali až u nás a asi najväčší problém bol urobiť pracovnú doku do U, lebo spoje sa robili zafrézované a steny boli z uhla. Ťažký pôrod - ale podarilo sa.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?