Kam umiestnit prackovy ventil a sifon?

Ahojte, ake je podla Vas esteticky najkrajsie riesenie umiestnenia prackoveho ventilu a sifonu? Moje umiestnenie pracky je na obrazku - medzi prackou a radiatorom bude este kos na pradlo.
Odpovedať
Co si myslite o takomto rieseni: https://www.koupelny-cz.cz/UserFiles/... https://media4.heinze.de/media/62168/...
Odpovedať
Profilova fotka
@igorf :-) Vidno, že si detailista... :-) Ten prívod aj so sifónom vyjdú podľa všetkého asi za tým košom na prádlo... Budeš tam mať rozťahané aj nejaké kefky, pasty, hrebene, holenie, ženskú drogériu... uteráky a asi aj froté župany po kúpaní...... - ako na vešiakoch, tak aj na rebríku.... myslíš, že niekto bude študovať, ako máš za tým košom napojenú práčku....? Nehovorím, že to máš zapojiť tak, ako sa to robilo pred 30 rokmi, ale až tak to neprežívaj... :-) A pod čiarou sa ešte pýtam, či to vyhovuje našej platnej norme, aby si mal takto vedľa seba vodu aj elektrinu....?
Odpovedať
Sprav to tak ako ty chceš :) Kľudne to môže byť urobené s tými vecami z linkov čo si pridal ale tak ako písal neonardom tak ak tam bude ten kôš, nikto si to ani nevšimne. Kúpeľňa nebude taká prázdna ako je na obrázku a nikto nebude hľadať kde máte skrytý práčkový ventil a sifón :) je super, že chcete mať všetko tip top ale ako písal lenardom, netreba to tak prežívať :)
Odpovedať
@leonardom @anetik_01 Ahojte, dakujem za Vase podnetne nazory :-). Silne rozmyslam, ze si to dam nad pracku a bude to ako kus "nabytku" - na pracku treba aj zasuvku totiz a nejak sa mi to nechce natahovat do boku, pricom pracku treba kvoli malej kupelni natlacit co najviac k stene. Elektrikarsku normu to splna, volal som s vyrobcom. Co poviete na moje myslienkove pochody? :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@igorf Nie som vodár, ale výška sifónu má svoje parametre. Nemá byť nízko (nie nižšie, ako hladina vody v práčke) ale ani príliš vysoko. Preto som Ti hneď napísal, že najlepšie by tomu bolo za tým košom. Lebo ani ten elektrický kábel a to už nehovorím o hadiciach, nie sú žiadne dizajnérske terno. Takže ja by som to dal vedľa práčky (akože za kôš) a vo výške cca 15 - 30 cm od horného okraja práčky... Všetko dobé... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@igorf Doplnenie: myslel som 15 - 30 cm smerom nadol, samozrejme... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?