Kam odkladáte chlieb a pečivo?

Zaujímalo by ma, kam odkladáte chlieb a pečivo. Ja to doteraz nemám vyriešené. Ďakujem.
Odpovedať
@daniela15 do dreveneho chlebnika, ktory je pripevneny o pracovnu dosku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
do chlebnika v komore
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa tiez tie klasicke chlebniky nepacia :-| a okrem ineho zaberaju dost miesta na linke. Takze ja mam naplanovane, ze pecivo budeme odkladat do jedneho vacsieho suflika ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiež odkladám do šuflíka, zatiaľ ma nič iné nenapadlo, lebo sa mi chlebníky nepáčia..
Odpovedať
Profilova fotka
My to uz roky davame do spodneho suflika v kuch. linke.ten je väcsi.
Odpovedať
my davame vsetko do mrazaku. Mame na to urceny jeden suflik. Pecivo alebo zemle rozmrazim ani nie za 10 sekund v mikrovlnke a mame to vzdy cerstve a nic zbytocne nevyhadzujem, ze by to bolo oschnute, tvrde, sparene. Ked mame chut na chlieb (co je malokedy) zje sa prakticky hned.
Odpovedať
my tiez davame vsetko do mrazaku, chlieb si nakrajam v obchode takze si kazdy vytiahne tolko krajcov kolko zje. Vsetko je vzdy take cerstve ako z obchodu a nic netreba vyhadzovat. Takze ziadny chlebnik nepotrebujeme ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mandm , @suzzanne - nepáčia sa vám chlebníky? Veď teraz je toľko krásnych na výber, nie ako kedysi. Dokoncia by som povedala, že niektoré pôsobia ako dokonalá dekorácia kuch. linky. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
alebo tento...ten je top
Odpovedať
tiež do mrazáku, nakrájaný, prípadne rozštvrtený a je vždy ako čerstvý ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kejtinka sorry, mna to neoslovilo :-) okrem toho v sufliku mi to pride prehladnejsie... tam chlebik, tam zemlicky, rozky... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@kejtinka ja hlavne nemám ani takú veľkú linku, aby mi tam moc nezavadzal, tak preto som tiež zvolila šuflík, inak ten druhý mi nám tam aj celkom išiel ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
do skrinky.
Odpovedať
do mrazaka
Odpovedať
ďakujem za odpovede, rezervný chlieb a pečivo tiež držím v mrazničke, ale na bežnú konzumáciu ho budem asi dávať do zásuvky, chlebník mi na linke zaberá miesto
Odpovedať
Teraz som videla v telke, že je dobré dávať chlieb do alobalu a tak do mrazničky. Ja používam už dlho chlebník z firmy www.tupperware.sk.
Odpovedať
ja mám chlebnílk v linke, už len kvôli omrvinkáim, ale kámoška má chkieb a rožky v chladničke v alobale, ževraj sú ako čerstvé, ešte som to nevskúšala až teraz mi to prišlo na um. Skúsim :-)
Odpovedať
aj ja mam chlebník tupperware, je super:) @ivet121
Odpovedať
mraznicka + chlebnik na kuch. linke ;-)
Odpovedať
Ja tie "chlebníky" nemusím natrafila som na košík vystlaný látkou, hodil sa do kuchyne
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Obnovujem temu. Nezaujima ma ci mate pecivo a chleba v skrinke alebo v sufliku... Stve ma ze ked kupim chlieb alebo rozky tak za par dni niekedy dokonca hodin su totalne gumove... No hnus. Preto vacsinou drzime pecivo v mrazaku. Vie mi niekto poradit ako spravne uskladnovat chlieb? Mavame ho v kosiku v skrinke, niekedy v sacku, skusal som aj bavlnenu utierku, no nic nepomaha... Budem vdacny za overene tipy...
Odpovedať
@madein1974 ten problem som mal pri mojej malej spotrebe aj ja, preto pecivo a chlieb strkam do mrazaku, v pripade potreby rozmarzim v mikrovlnke za minutu, vzdy ako cerstve.
Odpovedať
Profilova fotka
@hop377 sak hej, v mrazaku to mavame aj my... Krajec chleba alebo rozok rozrezany na poly sa mi rozmrazi za 20 sekund no rad by som sa co najviac vyhol pouzivaniu mikrovlnky...
Odpovedať
@madein1974 da sa aj bez mikrovlnky, len to rozmrazovanie bude trbat asi polhodku.
Odpovedať
Profilova fotka
@hop377 jasne, tak fungujem kazde rano... Vyberem z mrazaku, urobim si kavu, pozrem modru strechu a zatial sa mi to rozmrazi...
Odpovedať
Profilova fotka
ja neviem, mne sa zda trochu nehygienicke mrazit a mat stale pecivo pri napr. surovom mrazenom mase.. Akože na obcasne pouzitie OK, ale stale... asi to nie je dobre.. Aj ked je tam nizka teplota, su tam bakterie a ked to pecivo das von a rozmrazuje sa, tak aj bakterie ozivaju, mnozia sa... Denno denne sa mi to nezda stastne riesenie.. Aj ked zase v sacku pecivo chyta uz na druhy den plesen, aj ked to nevidime este... takze :-S
Odpovedať
@katrin21 v tom pripade zostava uz len jedno, prudko vysusit a potom chrumat tvrde, nebude problem s bakteriami alebo s plesnami. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 cesta znie takto.. nekupovať pecivo v retazcov, ktore je z ich pekarni... lebo to su mrazene polotovary ako fornetti.... :-p cize preto je aj rychlo gumove.... TReba chodit niekam, kde mavaju normalne pekarenske vyrobky... napr. ja kupujem teraz v Jednote a fakt ze vydrzia dlhsie cerstve :) A idealne je usit si z dvoch utierok ( latku dvojmo) vrecusko a skladovať to tam..... Sačok je najhorsie, fakt .... ale bohuzial aj my vacsinou mame pecivo v sacku :( lenze zacala som vyslovene kupovať kazdy den radsej cerstve, ako par dni skladovať....Chleba mam vyskusany v utierke krasne vydrzi, nasi tak maju pecivo cely zivot v skrinke v utierke :) na tech chleba to fakt funguje, len musis mat aspon dvojmo latku a obmotat ho cely pekne :) aby neschol
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 ved prave preto nechcem pecivo drzat v mrazaku, iked mame nan urceny samostatny suflik... Pecivo kupujem tu v dedine v Jednote... Rozky boli behom 2 hodin gumove... A chlieb kupujeme Vrsatecky, krajany, ten nezgumovie no rychlo plesnie ( asi v nom neni moc chemie...) Tie itierky som skusal no rozky aj tak zgumovali... Klasicke rozky ani nekupujeme uz prave kvoli tomuto ale aj kvoli zdraviu.
Odpovedať
Ja davam prebytocne pecivo do mraznicky a je dokladne zabalene a jeme ho priebezne, takze bakterie nehrozia. Inak chlieb drzime v chladnicke, mimo nej plesnivel.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?