Odpoveď na príspevok od morenitka:
Ahojte Orientovať varnú dosku na stred alebo viac… @morenitka my mame ostrov dlhy 3 metre a varnu platňu sme cca dali cca 80 cm od laveho okraja. https://www.modrastrecha.sk/blog/kreo...Odpoveď na príspevok od kejsix:
Mám dobrého kamaráta, s veľkým krásnym domom. Keď… @kejsix A ešte sa dá aj tá varná doska na tom ostrovčeku natuningovať tým digestorom, čo na dialkové ovládanie vylezie z pracovnej dosky, ojebabre fyziku a ťahá vraj paru z hora dolu.Odpoveď na príspevok od prirodokochac:
@kejsix A ešte sa dá aj tá varná doska na tom ost… @prirodokochac To už je vec vkusu a rozpočtu. Fungovať to funguje, ak máš kuchyňu na pozeranie a peniaze nazvyš, prečo nie. Pštros, satelit, bazén...Odpoveď na príspevok od kejsix:
Mám dobrého kamaráta, s veľkým krásnym domom. Keď… @kejsixTiež som to z technických a praktických príčin zamietol..by už nikdy nedal varnú dosku na ostrovček.
Odpoveď na príspevok od gadefox:
@kejsix >by už nikdy nedal varnú dosku na ostrov… @gadefox Technicky v pohode, ale prakticky stále prenášaš suroviny ponad zónu, kadiaľ chodíš. Takže na zemi nakvapkané, naprskané, do toho deti, šmyk a už to ide. On to riešil v dobe, keď to prišlo ako nový trend, ešte tam má nejaký hyper komínový digestor za dvojku... Na ktorý taktiež nadáva (on je typ, čo si v lete pustí podlahovku, aby nemusel nosiť papuče na tej fajnovej veľkoformátovej dlažbe, čo vedúca vybrala..)Odpoveď na príspevok od morenitka:
Ahojte Orientovať varnú dosku na stred alebo viac… @morenitka tak treba premyslat aby to bolo co najfunkcnejsie vzhladom k umiestnovaniu hrncov a asi aj ci si lavacka alebo pravacka.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@gadefox Technicky v pohode, ale prakticky stále … @kejsix to je ale trochu uz scifi scenar. vari sa u nas celkom casto, ale nikdy sa nic taketo neprihodilo, vsak si vieme dat pozor, ci uz prenasas potraviny 20cm alebo 120cm z linky na ostrov.