Je cena 6800€ za kuchynskú linku so spotrebičmi OK?

Ahojte riešime kuchynu a chceme sa poradit , mame ponuku kuchynskej linky biela leskla , prac. Doska čierno šeda. V rohovych skrinkach dva otočne systemy na hrnce ,montaž , doprava , drez BLANCO +bateria. A kompletne všetky spotrebiče chladnička-Liebher , vstavana rura a mikrovlnka. Umyvačka riadu , Indukčná doska a digestor. A plus vysuvna potravinova skrina. Zasuvka s košmi na triedenie odpadu ,pribornik a oddelovač na taniere. Nosnost vysuvnych šuflikov je 70 kg. Kuchyna je Nemeckej vyroby.  Cena za toto všetko nam bola ponuknuta na cca 6800 €  Dajte Vaše nazory alebo kolko Vas vyšla Vaša kuchyna ?
Odpovedať
@jurajivet dobry den skuste si to dat nacenit firme Titex.
Odpovedať
Profilova fotka
trošičku hej
Odpovedať
Profilova fotka
Mam za 6000 bez spotrebicov a neni to o moc vacsie...
Odpovedať
Profilova fotka
@abobo ja mam 4000 aj so spotrebičmi Kuk album a nešetrili sme na ničom a svk výrobok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam od stolara ponuku na 4500 € bez spotrebicov. Nieco podobne ako mas ty, ale vysoku skrinu len jednu. Vratane drezu, bez baterie. So spotrebicmi pocitam, ze sa dostanem na tvoju cenu.
Odpovedať
so spotrebicmi je to cena +- ok. zalezi v akej hodnote su spotrebice. mna vysla moja 2500+2500 spotrebice. ale cena je samozrejme individualna.
Odpovedať
@jurajivet prehodnoť Liebher na Beko a budeš sa sama čudovať, ako sa dá ísť s cenou dole
Odpovedať
Profilova fotka
mate tam otocne systemy,vysuvy,vysuvnu potravinovu skrinu,plus spotrebice. Cena je primerana. Ano da sa za 4000 podobna ,ale bez vysuvov a ostocnych systemov,potravinova skrina obycajna skrinka s policami a lacnejsie spotrebice. Ale s tymi vysuvmi a systemami co mate vy si myslim ze to je dobra cena.
Odpovedať
@catscan : toto je TOP rada, dať si do kuchyne BEKO. Ani zadarmo.
Odpovedať
Profilova fotka
so spotrebicmi primerana podla mna.. ako budes otvarat okno?
Odpovedať
Profilova fotka
Za tú cenu by som cakala napaditejsie a modernejšie riešenia. Minimalne bez uchytov,alebo zafrezovane... Spotrebiče iste nie Beko,ale ani Liebher by to nemusel byť.... Za mna ak neratam cenu, nie je veľmi dobre riešená.
Odpovedať
Ja mám veľmi podobnú kuchyňu, tiež biely lesk, bezúchytkový systém, vnútorné vybavenie veľmi podobné ako vy a vyšla ma cca 4000 € so spotrebičmi. Ale my sme spotrebiče kupovali sami, zvlášť - tie vyšli približne 2400 €. Kuchyňu nám vyrábal stolár - súkromník . Naša kuchyňa má ale už 3 roky...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@erytro Prečo nie? BEKO je minim. taká dobrá značka-kvalita ako Liebher..Cena Beko je určite prijateľnejšia ako Liebher.. ;-)
Odpovedať
Spodne skrinky 6m vrchne iba 2,5m bez spotrebicou 2000 v decodome.plus spotrebice sporak chladnicka a digestor
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží na tom ci je tam leskla folia alebo su dvierka striekane...ale podľa mňa cena ok
Odpovedať
Tak je to taka normalna cena, aj ked kuchyna ako je riesena sa prilis ani mne nepozdava, ale to neriesime. Kedze je to cena so spotrebicmi, tak s cenou by sa podla mna dalo ist dole jedine tak, ze sa vymenia za inu znacku.
Odpovedať
@technik007 tak zase tu by som trošku zapolemizoval, porovnavat turecke beko s nemeckym liebherr. Cena bude urcite inde, ale rovnako tak kvalita. to len na margo...
Odpovedať
@arkadius111 Neveril by si ako idú na predaj Dacie v De...Prečo??? Lebo sú lacné..a vieš dobre že v De origo obyvateľ si ho určite nekúpi...Má v ponuke iné vozidlá a kvalitnejšie.Tiež tak na margo.. :-)
Odpovedať
@arkadius111 sranda ako porovnávame všetko len za to, či je to poľské, nemecké, české alebo turecké. To, že je niečo turecké ako napríklad beko, nemusí to hneď znamenať, že je to zlé ;)
Odpovedať
@karoliusa samozrejme máš pravdu, avšak vo väčšine prípadov krajina pôvodu determinuje kvalitu, tým netvrdím, že BEKO je zlé!!! Len som napísal, že by som si nedovolil porovnávať BEKO s LIEBHERR, je to ako porovnávať už spomenutú DACIU s BMW alebo MERCEDESOM. Obe autá ťa odvezú kam treba, ale....
Odpovedať
Cena je podľa mňa dobrá, my máme cenu iba na kuchyňu 5,500 E - ale máme masív dosku a dyhové dvierka, tak preto. Záleží čo všetko chceš. Na spotrebičoch by som ja neštril - najmä nie v kuchyni.
Odpovedať
Profilova fotka
@xr22 tam sa veru neoplati setrit a celkovo na spotrebicoch
Odpovedať
Profilova fotka
@xr22 nie len na spotrebicoch ale celkovo na kuchyni sa setrit neoplati. Ale uznajme ze nech je spotrebic v dnesnej dobe uz akykolvek akejkolvek znacky tak za par rokov vypovie. Uz to aj tak nie je taka kvalita ako byvala kedysi.
Odpovedať
tak zrovna malo to nie je ale myslim ze celu kuchynu o dost navysili spotrebice. Skuste si to dat nacenit bez spotrebicov, ze cca kolko by vychadzala samotna kuchyna
Odpovedať
Profilova fotka
s tymi spotrebicmi je to tak akurat. Pokial chcete takuto znacku spotrebicov, tak tam s cenou prilis nepohnete. Jediny cena moze ist hore, ale dolu s takymito spotrebicmi urcite nie.
Odpovedať
Profilova fotka
@jurajivet "Pracovna doska cierno-seda" Co je to? Egger, umely kamen, alebo Zula?
Odpovedať
Profilova fotka
Spotrebice 2500 a kuvchyna 4000 hetich kovanie a ine serepeticky
Odpovedať
@jurajivet Nepises, od koho je kuchyna. Myslim, ze je to velmi dobra cena, ak je to Blum a ak to nie je nejaky smejdovy vyrobca kuchyne a spotrebice nie su Beko alebo Whirpool (sorry, ak sa tym niekoho dotknem). Mam nieco velmi podobne, len do U, nemam taku dobru chladnicku ani otocne systemy v rohoch a stalo nas to 6500 a to bola jedna z najlepsich cien.
Odpovedať
Ja mam podobnu cenu, komplet so spotrebicmi, striekana a este tam nemam zastenu.
Odpovedať
Profilova fotka
@jurajivet a to vam kde robili cenovu ponuku, nechces vyskusat este aj niekde inde si to dat nacenit ci by to nevedeli lacnejsie? Aspon na porovnanie skusit?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?