Digestor do komína, otázka

Profilova fotka
Dobrý deň, potreboval by som sa poradiť ohľadom nižšie spomenutého typu digestora. Vývod do komína máme na boku steny, kebyže chcem dať takýto digestor do kuchyne, viem niekde zohnať identický plech, aby som vedel skryť potrubie idúce do steny?
Odpovedať
@martin_ostriz my sme sa nejako netrafili s otvorom cez strechu priamo nad varnou doskou (my alias moj muz) 😄. Tak sme po celej dlzke linky urobili pod stropm sadrokartonovy kastlik, kde sme skryli odvod. Pride mi to elegantnejsie riesenie ako mat viditelnu ruru. Ale ked mas rad industrialny styl a ides vsetko tak ladit tak si nechaj priznanu ruru.
Odpovedať
Profilova fotka
@wivik Nie nejdem, práveže ju potrbujem zakryť, inak to bude vyzerať tak nijak by som povedal. Sadrokartón taktiež neprichádza v úvahu v mojom prípade.
Odpovedať
@martin_ostriz Takýto nerezový plechový kaslík nad digestor Ti na počkanie vyrobí v dielni akýkoľvek klampiar. Je tu ale vysoké riziko, že Ti odtieň, alebo lesk, resp. povrchová úprava použitého plechu, nebude pasovať ku odtieňu digestora. Nie je to tragédia, ale práve kvôli tomu začni radšej zháňať hotový kaslík presne od toho istého výrobcu, čo vyrobil digestor.
Odpovedať
Profilova fotka
@petersd Hej, ak sa to dá zohnaď od výrobcu, tak to by bolo fajn. To je ale otázne, či by sa to dalo no.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?