Ako upevniť komínový digestor na stenu?

Ahojte, poprosila by som o názory, ako vyriešiť náš problém...Skrátka sme prerábali kuchyňu ( panelák ), kúpili sme kompletný ( aj so súčiastkami ) komínový digestor ( obyčajný nerez od Elektroluxu - 60 cm ) a pri montáži sme zistili, že sme pri tom " bordeli " omylom " vyhodili práve tie súčiastky čo pripevňujú samotný komín na stenu. Takže samotný digestor je namontovaný tak ako má byť, nevieme čo s komínom ( je posuvný z 2 častí ), keď sa nasunie na digestor lieta vo vzduchu, ani nevieme ako sa tie súčiastky odborne nazývajú alebo kde ich dokúpiť. Budem vďačná za každú radu alebo kutilský spôsob ako to vyriešiť. Ďakujem.
Odpovedať
Prečo sa neobrátite na predajnu kde ste digestor kupili ? Rovnako musia mať náhradné sučiastky. ;-)
Odpovedať
@saliven33 Kupovali sme ho z e-shopu, takže súčiastky istotne nemajú.
Odpovedať
neviem čo presne ti chyba, ale ak som dobre pochopila tak ti chybaju skrutky? existuju skrutky samorezky, a na upevnenie do steny , hmoždinky + skrutka. podľa nakresu treba prispôsobiť nahradné v železiarstve
Odpovedať
@majina.b Úchytný systém vlastne, ten komín je "opretý o stenu". Ja som to ani nevidela, manžel to v zabalenom vrecúšku vredy niekde odložil a nevedomky sa to pri upratovaní vyhodilo. Pozerala som na nete návod na montáž, ide vlastne o 2 kovové pásiky ( každý na 1 časť komína ), ktoré sa pripevnia na stenu a ten pásik a komín spájajú nejaké svorky, je to vlastne vo vnútri komína. Dúfam, že som to napísala zrozumiteľne :-) .
Odpovedať
@otazka70 mňa len už napadlo, isť do kamenného obchodu, za konkrétnym dig., od obsluhy vypýtať dielce, prekresliť, premerať a podobné niečo zakupiť alebo dať vyrobiť
Odpovedať
@majina.b Díky, nejako to musíme vyriešiť :-( .
Odpovedať
Tak problém je vyriešený :-D . Všetky tie časti sme našli v komode, v zásuvke, kde majú dcéry žehličku na vlasy a fén. Neskutočné, manžel pozeral ako puk a my sme mu odporučili, aby si všetko láskavo značil do kalendára. No som happy, včera to už aj namontoval, vyzerá to super. Ešte raz ďakujem za snahu :-) .
Odpovedať
@otazka70 :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?