Odpoveď na príspevok od ankapec66:
My sme si objednali a presne pred 4 rokmi nám dod… @ankapec66 Nieje zaruka iba 2 roky?Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
@ankapec66 Nieje zaruka iba 2 roky? @kuracinarez na stránke majú 5... aké ta fólia nie je strhnutá a ti je problémOdpoveď na príspevok od ankapec66:
@kuracinarez na stránke majú 5... aké ta fólia ni… @ankapec66 Aha ok to som nevedel ze poskytuju az 5 rocnu zarukuOdpoveď na príspevok od kuracinarez:
@ankapec66 Aha ok to som nevedel ze poskytuju az … @kuracinarez no len keď rozmýšľam či to ma s nimi nejaký význam .... manžel mi to cele pripomenul, najprv mali zamerať kuchynu, technik hodinu meškal, prišiel pod vplyvom alkoholu, ledva stal a ťažko komunikoval. Poslali druhého o týždeň, jasne že ro bolo v mojim pracovnom čase, dodali linku nekompletnu, chýbala časť zásteny aj s poličkou, po dvoch mesiacoch dodali, urgovali sme min 5x, pani v showroome bola už nestastna... teraz sa zasa zástena supe ... otras. Pochopila som ich systém, je to frančiza, material dodávajú z Dolného Kubina pre ich partnerov a títo si robia obchod, montaz atď pod hlavičkou Dalno. Preto šéf mi ponúkol riešenie pre neho výhodné, dosku by mu dodali zdarma a za montáž pýta odo mňa. Kupovali sme v Bratislave na Zlatých pieskoch. Ja by som ich už viacej nevybrala. Nebolo to lacné cca 14 tis. Takže za 200 eciek čo by teda zaplatili oni alebo my to posuniem na ŠOI, ani nie kvôli našej linke ale kvôli iným budúcim zakaznikomOdpoveď na príspevok od ankapec66:
@kuracinarez no len keď rozmýšľam či to ma s nimi… @ankapec66 Napis do D.Kubina a opis im svoju skusenost a aj cena bola riadna za linku,takze sa ti necudujem ze si nastvana...