Dalno kuchyňa - skúsenosti

Profilova fotka
Vyhliadla som si u nich zostavu, ale cena sa mi zdala až príliš nízka, viete mi poradiť, ako su na tom kvalitativne,? dakujem :)
Odpovedať
1
2
Ja ta vobec nechapem a ludi podobnych tebe ked je nieco drahe potom sa stazuju ze je to drahe a ked je cena nizka tak sa vyzvvedas preco ??? Ty nemas fakt chybu .mala rada urob si rekvalifikacny kurz stolara a urob si to sama kupis stroje a aspon uvydis co vsetko stoji .
Odpovedať
Zato, že je cena nízka, nemusí to byť zlá výroba :) Keď je niečo drahé vo veľkej akcii, tak to nechcete, lebo je to v nízkej cene? To je to isté. Niekedy je skôr predražené, než kvalitné.... Nie je všetko zlato, čo sa bliští... alebo nie je všetko dobré, čo je drahé ;-)
Odpovedať
Treba si to zobrat takto, firma ako orezsi a podobne ma material z polska a madarska,.zivi predajcu, predajnu, predavaca, vyroba a zamestnanci a neposlednom rade aj majitel musi mat zisk. Poctivy stolar co ma malu dielnicku a dobre stroje pouziva material egger bucina ddl pretoze k inemu nema pristup, samozrejme dobra kvalita, kovanie bloom a podobne. zivi len seba a preto dokaze vyrobit kuchynu a nabytok omnoho kvalitnejsi a lacnejsi ako fabrika.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@lenkakoll Ak sa môžem spýtať, aká bola tá cena? Zvažujeme teraz rôzne štúdia, tak by si mi pomohla :) kľudne aj do správy. ďakujem
Odpovedať
Znamy maju od nich kuchynu, sice sa dodavka natiahla voci planu, ale kuchynu dodali, kuchyna stoji a vyzera nazivo fakt dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@lenkakoll Ahoj Lenka, vies mi prosim ta poved aka bola ta cenova ponuka a na aku velku kuchynu? Tiez o nich uvazujem a pacia sa mi ich kuchyne. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@zimka86 ahoj tak povodne bola nejakých 3800 tuším a ked sme prišli o tyzden a pól tak cez 5500 nevedeli vYargumentovat preco ...
Odpovedať
@lenkakoll Pôvodne 3.800 a po týždni už 5.500 eur ?? A ešte k tomu nevedia vyargumentovať prečo je to tak ?? Trochu podozrivé podľa mňa. Osobne si myslím že tá prvá cena bola bez ich zisku a pravdepodobne sa predavač/ka pomýlil a povedal ich nákupnú cenu. Neskôr na to prišiel tak už cena bola 5.500 eur a jasne že Vám nepovie že to bola cena bez ich zisku. Ale je to len môj názor.
Odpovedať
@lenkakoll Ahoj Lenka, takze kuchynu predpokladam ste nakoniec nebrali od nich, alebo ano?
Odpovedať
Profilova fotka
@zimka86 nakoniec nie, prislo mi to odo nich neférové .
Odpovedať
len jedno, DALNO NIKDY- popalite sa
Odpovedať
Článok sa načítava...
nedavajte si kuchynu od Dalno (Desin) - skusenosti som pisala tu: http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
ďakujem pekne za informácie a skúsenosti s DALNO ktoré tu píšete. My sme chvalabohu s nimi mali problém hneď pri ponuke. Cenová ponuka tajomstvo firmy ktorú Vám nikto neposkytne jedine že na mieste u nich sa rozhodnete a podpíšete. Nechcem vedieť v akej kvalite a ako by dopadla samotná objednávka. Cena nie vždy zodpovedá očakávaniam. Konateľ sa vyhráža právnikmi hneď ako si dovolíte povedať niečo na ich prístup alebo kvalitu. V okolí ZA doporučujem SANAS v Maxe. Super návrhy, perfektný prístup a kvalita je vystavená a dá sa poobzerať. Žiadne tajomstvá, dajú Vám návrh aj cenu a viete si to v kľude porovnať prípadne meniť. Pri linke za 6 000 € si to zákazník zaslúži.
Odpovedať
Odradili nás otrasným prístupom, takže sme sa nedostali ani k cenovej ponuke...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, zvazujeme dalno, dostali sme celkom dobru cenovu ponuku, oproti ostatnym ponukam...stale su s nimi negativne skusenosti? chceme navstivit studio v topolcanoch...
Odpovedať
o nich sa bohužiaľ nikdy nič nepočul
Odpovedať
@poisonblu Ja aj moji znami mame od nich kuchynu uz niekolko rokov. Prevedenie super, kvalita velmi dobra. Nemali sme az take stastie na partiu monterov (som z TT), ale inak som spokojna aj s prevadzkovatelom pobocky, bola som dost narocny zakaznik.
Odpovedať
@poisonblu Teraz citam prispevky vyssie. Podla mna zavisi vela od pobocky, kde si davas cenovu ponuku robit. U mna nikto nespekuloval, v objednavke bolo vsetko tak, ako sme sa dohodlo, ceny na spotrebice som mala vynikajuce. A vsetko z objednavky bolo do bodky dodrzane az na posun varnej dosky, ktory mi nakoniec vyhovoval viac ako bol povodny navrh. To ale pokaslali ti monteri. To odporucam byt pri nich a sledovat vsetko, co robia. Ale to asi pri hocijakom dodavatelovi. Inak, tu na MS som videla viac diskusii o Dalno, mozno najdes aj o tej tvojej vytipovanej pobocke nieco.
Odpovedať
@poisonblu Mame tiez kuchynu od Dalno (foto v blogu) a vsetko prebehlo uplne super. Objednavali sme v Spectrum ZA.
Odpovedať
Zdravim tiež sme si davali kuchynu Dalno a vsetko prebehlo podla predstav. Profesionalny pristup, predajca sa vyzna vie dobre poradit, s cenou sme boli spokojny a montaz dopadla na vybornu...odporucam studio v Prievidzi
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Aj ja odporúčam štúdio v Prievidzi, boli sme so všetkým spokojný. Veľmi milý prístup, ochota pomôcť a poradiť. Montáž prebehla v poriadku. Jednoznačne odporúčam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Taktiež odporúčam Dalno Prievidza. Kvalitná práca, profesionálne jednanie. S kuchyňou sme boli spokojní a tak sme sa rozhodli, že si u nich dáme zrealizovať aj zvyšok interiéru. Takže za nám odporúčame.
Odpovedať
@chudapetraa dobrý deň, keďže za dve hodiny od registrácie na Modrej streche ste už stihli dať dve pozitívne recenzie na Dalno, budeme vďační aj za reálne fotografie kuchyne, a časom aj zvyšku interiéru.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
My tiež plánujeme kuchyňu od Dalno, mali sme teraz s nimi sedenie a myslím si že prístup bol skvelý, strávili sme tam asi hodiny s tým že sme si všetko prebrali do detailu, čo a ako ponúkajú, v akých kvalitách, ako pracujú a aké sú cenové možnosti. Samozrejme sme sa nepohlo moc na cenovú ponuku keďže nevieme presný rozmer kuchyne- pravdepodobne až budúci týždeň ale na prístup nemozem povedať ani pól krivého slova.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
NIKDY ViAC! Kuchyňu, ktorú doviezli 28.4.2021, a zacali ju montovat, dodnes 31.8.2021 nie je dokoncena. Pobocka BA-neprofeaionalny pristup zamestnancov, neznalost problematiky, montaz katastrofalna ako Pat a Mat,, pokazili co sa dalo… Jedine, co mozeme ocenit je kvalitna vyroba jednotlivych komponentov( to bol prave dovod vyberu ich spolocnosti) Absolutne zlyhanie vedenia spolocnosti, po opakovanom kontaktovani, dopytovani sa a stazovania, nam vytvorii polrocny stres, zobrali cas a sukromie. Dodnes nemame 8-tisicovu kuchynu, za ktoru sme zaplatili, kompletne hotovu. NEODPORUCAM!
Odpovedať
@adriana_lehocka_skoknova hmm tak povediac ste asi prvým prípadom,ktorý poznám medzi známymi čo od nich majú kuchyňu, ktorý mali takýto problém
Odpovedať
Profilova fotka
@adriana_lehocka_skoknova Prosim dajte vediet ktore konkretne studio to bolo. Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@adriana_lehocka_skoknova poprosim o informaciu, v ktorom studiu a s kym ste komunikovali. kludne aj do sukromnej spravy. dakujem.
Odpovedať
@henina251 dobry den, ako ste pokrocili s kuchynou? finalne ste sa rozhodli pre Dalno? ake mate skusenosti prosim? dakujem.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?