Aky obklad v kuchyni

Chcem poradit,hoci kuchynu budeme riesit este neskor,no predsa.Na vizualizacii mame ako obklad z apracovnou doskou drevo vo farbe pracovnej dosky.Kuchynska linka je biely lesk.(na vizu jetmave okno,mybudeme mat biele ramy.Paci sa mi tento obklad dlazdickovy,len neviem,ci by to bolo aj na oko fajn,kedze linka je vysoky biely lesk a obklad je tiez lesky.Alebo dat obklad vo farbe dreva?
Odpovedať
Profilova fotka
@mischell0110 Ten obklad je fajn. Osobne som prekvapený ako dobre vyzerá. Práveže to celkom dobre tú linku oživí. A že je lesklý podľa mňa nevadí. S obkladom rovnakým alebo veľmi podobným pracovnej doske je problém ten, že opticky splývajú a je potom potrebné nejak "rozbiť" tú plochu. My máme podobný obklad ako pracovnú dosku, a to ešte tmavý. No u nás to bol zámer s tým, že sme mali vopred vybraté malé spotrebiče v pastelových farbách, ktoré budú priestor oživovať a vytvárať akcent.
Odpovedať
@durim dakujem.spotrebicce chceme strieborne,tak snad to nejak prebije
Odpovedať
Profilova fotka
@mischell0110 neviem ci som moc prieberciva alebo co, ale mne sa tento obklad napriklad nepaci. Skor by som isla do vacsich obkladaciek, ktore sa budu aj lepsie cistit a budu posobit tak jednotne. Skor by som volila obkladacky jednej farby :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?